• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

YARI FİYATINA SATILACAK! İZDİHAM YAŞANACAK

YARI FİYATINA SATILACAK! İZDİHAM YAŞANACAK
.

BİM, Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör satacak BİM, Xiaomi Mi Bluetooth hoparlör satacak haberi meraklılarını heyecanlandırdı. PS4 ve iPhone X satışı ile gündeme gelen BİM teknoloji meraklıları için ilginç kampanyalar yapmaya devam ediyor. Marketler zinciri şimdi de Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü yarı fiyatına satmaya hazırlanıyor.

BİM, Xiaomi Mi

Bluetooth hoparlör satacak.

Daha önce satışa sunulan

Apple markalı

ürünler için mağaza önünde yine kuyruklar oluşmuştu. Bu sefer de Xiaomi’nin çok beğenilen Mi Bluetooth hoparlörünü yarı fiyatına satacak.

129 TL’YE SATACAK Posta’nın haberine göre; Ürünler 16 Mart Cuma günü itibariyle raflarda yerini alacak ve 129 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün normalde piyasa fiyatı 230-250 TL arası değişiklik gösteriyor. Yani ürünü neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz. Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün teknik özelliklerine gelecek olursak, 85 Hz – 20 KHz frekans aralığında ses deneyimi, 2 kanallı stereo özelliğe sahip, 2 x 3W gücünde hoparlörü, Aux ve hafıza kartı desteği de bulunuyor.

VESTEL E5000’NİN DE SATIŞI BAŞLIYOR BİM ayrıca bu tarihten itibaren Vestel Venüs E5000 akıllı telefonun satışına da başlayacak. Bu cihazın fiyatı ise 499TL olarak belirtilmiş. BİM’in yayınladığı katalogda bulunan Bluetooth kulaklık piyasadaki muadillerine göre daha ucuz fiyata satılıyor.

DAHA ÖNCE İPHONE X SATILDI iPhone X’in 64GB’ı Türkiye’de 6.099 TL’den satışa sunulmuştu. BİM ise iPhone X’i 1.100 TL indirimle yani 4.999 TL’den satışa sunmuştu. 9 Mart Cuma günü saat 09:00’dan itibaren BİM mağazalarına akın etti. Ürün kısa sürede tükendi.

BİM tarafından yapılan açıklamada, Apple Türkiye’den temin edilen iPhone X adedinin 1500 olduğu ve bu nedenle yalnızca 7 BİM mağazasında iPhone X satıldığı belirtildi. Bu mağazalar arasında İstanbul (Pendik, Sultanbeyli, Maltepe, Tuzla), Sivas, Gaziantep ve Diyarbakır yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim