• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

Yemekteyiz'den apar topar gönderilen yarışmacı kafaları karıştırdı!

Yemekteyiz'den apar topar gönderilen yarışmacı kafaları karıştırdı!
Yemekteyiz'den apar topar gönderilen yarışmacı kafaları karıştırdı!

Yemekteyiz yarışmasına damga vuran Soner Pakdemir'in neden apar topar ekrandan çekildiği merak edilirken sunucu Onur Büyüktopçu ve yarışmacıdan kafaları karıştıran açıklamalar geldi.  TV8 ekranlarının fenomen yarışması Yemekteyiz'in bu hafta ekrana gelen bölümüne Soner Pakdemir damgasını vurdu.

1-20181229210601.jpg

Ancak, gurme olduğunu iddia eden ve rakipleriyle sürekli tartışma içerisine giren yarışmacının ilk iki bölümün ardından apar topar yarışmadan çekilmesi dikkat çekti. Herkes 'Soner Pakdemir, diskalifiye mi edildi?' diye düşünürken sunucu Onur Büyüktopçu'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı INSTAGRAM'DAN VİDEO YAYINLADI İlk olarak Pakdemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden konuya ilişkin bir mesaj yayınladı ve "Ayrıldığımı düşünüyorsunuz ve bununla ilgili sorular yazıyorsunuz. Yarın hep birlikte göreceğiz ne olmuş ne bitmiş" notunu düştü. Fakat yarışmadan çekilip çekilmediğine dair bir açıklama yapmadı.

2-959.jpg

Ardından Onur Büyüktopçu, Pakdemir'in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiğini söyledi ve haftaya yeni bir yarışmacıyla devam edeceklerini belirtti. Fakat Büyüktopçu'nun bu açıklamasından sonra Soner Pakdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar iyice kafaları karıştırdı. Pakdemir Instagram hesabından bir video yayınlayarak, "Malum nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldım. Bu karardan sonra olumlu veya olumsuz birçok tepki aldım. Herkes menümü merak ediyordu. Ben de şuna karar verdim; Yemeklerimi yapacağım ve Instagram hesabımdan seçeceğim 2 kadın, 2 erkek takipçime evimde, boğaz manzarası eşliğinde menümü sunacağım. Misafirlerimin yol masraflarını da karşılayacağım. Aynı zamanda yeni yıl yaklaştığı için onlara güzel hediyelerim de olacak. Ve bir akşam da eğlence sözü veriyorum" dedi. Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

3-737.jpg

"HİÇBİRİSİ DEĞİL" Sağlık durumu ile ilgili hiçbir açıklama yapmayan Pakdemir, takipçilerinden gelen destek mesajlarını da sosyal medya hesabından yayınladı. Twitter'da kendisi için açılan; neden yarışmada olmadığına dair 'Dsikalifiye', 'Hastadır' ve '81. ülkeyi gezmeye gitti' şıklarının olduğu bir anketi de paylaşan yarışmacı, bu şıklardan hiçbirisi değil" ifadelerini kullandı. Böylece yarışmacının hasta olmadığı da öğrenildi. Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı SONER PAKDEMİR KİMDİR? Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Soner Pakdemir, aslen Giresunlu. 29 yaşında olan yarışmacı, ziraat mühendisi olmasına rağmen kendi işini yapmayarak babası ile birlikte çalışmakta ve esnaflık yapmaktadır. Soner Pakdemir kendini gurme olarak niteliyor ve dünyadaki birçok ülkeyi gezdiğini iddia ediyor.

4-434.jpg

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim