• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Yeni Parti Sinyali! Ali Babacan AK Partiden İstifa Etti!

Yeni Parti Sinyali! Ali Babacan AK Partiden İstifa Etti!
Yeni Parti Sinyali! Ali Babacan AK Partiden İstifa Etti!

Yeni parti hazırlığında bulunduğu i-ddia edilen Ali Babacan AK Parti kurucu üyeliğinden istifa dilekçesini genel merkeze ulaştırdığını duyurdu. Babacan yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin bugünü ve geleceği için yeni bir çalışma başlatmak kaçınılmaz hale gelmiştir” diyerek “Her konuda beyaz sayfalarla işe başlamak gerekmektedir” ifadelerini kullandı

3-019.png

Hükümetten sosyal medyada 15 Temmuz vurgusu Yeni parti hazırlığında bulunduğu i-ddia edilen Ali Babacan, AK Parti kurucu üyeliğinden istifa dilekçesini genel merkeze ulaştırdığını duyurdu. Ali Babacan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Babacan’ın yaptığı açıklamada “Görevde olduğum dönemlerde partinin kuruluş ilke ve değerlerini hem ülkemizde hem de dünyada inanarak savundum. Türkiye’nin tarihi dönüm noktalarında, doğruları için verilen büyük mücadelelerin bizzat içinde olmak benim için şeref oldu. Son yıllarda ise pek çok alanda yapılan uygulamalar ile inandığım ilke, değer ve fikirler arasında derin farklılıklar oluştu. Aklen ve kalben bir ayrışma yaşadım” ifadeleri dikkat çekti. Babacan şu ifadeleri kullandı: “İnanıyorum ki, karşı karşıya olduğumuz sorunların çözümü, ancak, temsil gücü yüksek ve geniş bir kadro çalışmasıyla mümkün olacaktır.

4-733.jpg

Beraberce çalışmak ve ortak aklı hedeflemek zorundayız. Çalışmalarımızın bağımsız ve özgür bir şekilde yapılması büyük önem taşımaktadır. Her konuda beyaz sayfalarla işe başmak gerekmektedir. Bu gerçekler dikkate alındığında Adalet ve Kalkınma Partisi kurucu üyeliğimin devam etmesi maalesef mümkün görünmemektedir. Bugün itibariyle istifa dilekçemi parti genel merkezine ulaştırdım.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim