• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Zahide Yetiş, Canlı Yayında Gözyaşlarıyla Açıkladı

Zahide Yetiş, Canlı Yayında Gözyaşlarıyla Açıkladı
Devamını Oku...

Show TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş’le’ programının sunucusu Zahide Yetiş, canlı yayında gözyaşları içinde sürpriz bir açıklama yaptı.Zahide Yetiş hamile olduğunu canlı yayında bu sözleriyle açıkladı “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim.”
g2-006.png
ZAHİDE YETİŞ KİMDİR? Zahide Yetiş, 1979’da Avusturya-Viyana’da doğdu. Zahide Yetiş’in anne tarafı Yunanistan-Selanik, baba tarafı Kütahya’dan İzmir’e geldi.

Bir kız, üç erkek kardeşi olan Zahide Yetiş’in anne babası çok küçükken boşanmış, bundan dolayı babaannesinin yanında İzmir’de büyüdü. Zahide Yetiş, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.
g2-006.png
Zahide Yetiş, çocukluk yıllarında TRT’de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatına başladı. Reklam seslendirmeleri yanı sıra haber spikeri ve metin yazarı olarak görev yaptı.

TV8’de Kentlerin Dili adlı programla Türkiye’yi dolaşarak 25 şehrin belgesel programını yapan Zahide Yetiş, 6 yıl boyunca Türkiye’nin ilk teknoloji programı olan İnternet TV’yi sundu,
g2-060.jpg
İnternet Dünyası adlı bir gazete köşesi hazırladı. Zahide Yetiş, TRT’de İzmir ve Ankara televizyonlarında ‘Genç Gözüyle Tartışma’ , ‘İnternet TV’, ‘Türk Site’, ‘Gün Başlıyor’, ‘Şans Karesi’ ve ‘İzlenimler’ gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence, tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı. Kanal D’de yayınlanan tam üç sezon Doktorum programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Şu anda ATV’de ‘Zahide yetiş” adlı programın sunuculuğunu yapıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim