• BIST 9524.71
  • Altın 2487.759
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.8313
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

70 YAŞINDAKİ KADIN DÖRDÜZ DOĞURDU BEBEĞİN BABASI İSE TİKSİNDİRİYOR

70 YAŞINDAKİ KADIN DÖRDÜZ DOĞURDU BEBEĞİN BABASI İSE TİKSİNDİRİYOR
.

Annegret Raunigk, 2005 yılında Almanya’nın en ünlü annesi oldu. 55 yaşındaki kadın bir kız çocuk dünyaya getirdi. Öğretmen olan Annegret yine bu sene emekliye ayrıldı. 5 farklı eşinden 13 çocuğu vardı. Kadın 65 yaşında tekrardan hamile olduğunu açıklayınca tekrardan gündeme geldi. Doktorlar çocuğu dünyaya getirmesinin aşırı riskli olduğunu söyledi. Doktorları şaşırtan 65 yaşında hamile kalması değil aslında ultrasonda gördükleriydi.

Emekli öğretmen Annegret Raunigk’in 17 çocuğu ve 7 torunu var. 12 yıl önce 55 yaşındayken çocuk dünyaya getirince gündeme gelmişti. Hamileliği Almanya basınında geniş yer bulmuştu. Annegret Raunigk eleştirilere aldırmadı ve kendisine iyi baktığını söyledi.

2015 yılında, Annegret 65 yaşındayken tekrardan hamile olduğunu açıklayınca insanlar çok şaşırdı. Doktorlar, ultrasonda gördüklerine inanamadılar. Annegret de dördüzleri olmasını beklemiyordu.

Ukrayna’da tüp bebek tedavisine giren kadın bebeklerini Berlin’de doğurdu. Doktorlar doğumun beklediklerinin aksine sorunsuz geçtiğini aktardı. Kadın hamileliğinin 26. haftasında sezaryen ile doğum yaptı. Üç oğlu ve bir kızı oldu.

İşin en çok konuşulan kısmı bebeklerin babası. Çünkü yalnız olan yaşlı kadın 25 yaşındaki torunundan hamile kaldı.

Bebekler dünyaya geldikten sonra birtakım sorunlar oluşsa da ikinci ayda taburcu edildiler. Bugün bebeklerin hepsi sağlıklı.

Anne taburcu edildikten sonra eve döndü. 10 yaşındaki kızı Leila kardeşlerini görünce sevinçten havaya uçtu. Annegret’in şimdi 17 çocuğu var ve en yaşlısı 46 yaşında. Leila, Daily Mail’e “Erkek veya kız kardeşim olsun istiyordum” dedi.

Bazıları bu yaşta anne olmanın sağlıklı olup olmadığını hala tartışıyor. Annegret, RTL’ye “Hakkımda atıp tutuyorlar. Galiba hayatlarında daha ilginç şeyler yok. Hiç umursamıyorum” dedi. Annegret Raunigk’in ayrıca yedi torunu var. Hatta torunlarından bazıları çocuklarından daha yaşlı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim