• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Alman doktor kansere doğal tedavi buldu

Alman doktor kansere doğal tedavi buldu
Dr. Johanna Budwig, Nobel Tıp Ödülü’ne altı kez aday gösterildi, yani işini saygıyla ele almalıyız. Kariyerinde (2003’te 95 yaşındayken öldü) Dr. Budwig kanser hastalarının% 90’ını tedavi etti.

Yan etkilere neden olmayan toksik olmayan maddeler kullanarak her türlü kanseri kalıcı olarak iyileştirdi. Şaşırtıcı başarısından dolayı Dr. Budwig, ilaç ve nükleer endüstrileri için en büyük düşman oldu. Budwig Protokolü 1950lerin başından beri çalışmaları sansürleniyordu. Dr. Johanna Budwig diyor ki ;“Kansere cevabım var, ancak Amerikalı doktorlar dinlemiyor. Buraya gelip metotlarımı gözlemleyip etkilendiler. Daha sonra, eve götürüp çok para kazanabilmeleri için özel bir anlaşma yapmak istiyorlar. Yapmayacağım, bu yüzden her ülkede kara listeye alındım. ‘’

1-108.jpg

Kanser endüstrisi yalanlara dayalı Büyük pharma ilaç şirketi yaşayan hastalardan her zaman umutlu, çünkü ölü ve sağlıklı hastalar onlar için karlı değillerdir. Bu nedenle kanser endüstrisinin tedaviyi bulmak gibi hiçbir amacı olmadığını tahmin etmek zor değil. Kanser ilaçları en pahalı ilaçlardır ve onlar için bunun kesin tedavisini üretmek karlı değildir. Kanserin kutsal olmayan üçlüsü ! Toksik maddeler, radyasyon ve asidoz, farmasötiklerin ve malnütrisyonun neden olduğu kanserin kutsal olmayan üçlüsüdür. Bir kanser hastasının kanındaki oksijenin yerini karbondioksit gibi atıklar alıyor. Bu oksijen eksikliği tümörlerin oluşumuna neden olur ve hücreler bir şeker fermantasyon sürecinden enerji elde etmek için mutasyon yapmalıdır. Bu, daha fazla asidoz ve hücresel oksijen açlığına neden olur. Sonunda, Süreç, kanser hücrelerinin çoğalmasına ve ölümcül sonuçlanmasına neden olur.

2-087.jpg

Bu bilimsel gerçekler bilim tarafından desteklenmekte ve 1931’de Nobel Ödülü kazanan Dr. Otto Warburg tarafından kanıtlanmıştır. Oksijen kansere karşı savaşta en önemli silahtır. Budwig Protokolü, oksijen arzını diğer terapilere göre daha iyi ve daha hızlı bir şekilde uyaran, vücudun pH’ını nötr ötesinde ve alkalin bir hale getiren bir süreçtir. Vücut alkalin durumda olduğunda, kan mutasyonu olan kanser hücreleri için ölüm meydana geliyor. Budwig’in protokolü, keten tohumu yağı ve kuark peynirinden yapılmış bir çözümü kullanıyor. “sağlıklı” (yağsız) diyetlerin aslında büyük bir sorun olduğunu söylüyor. Hücresel oksijen açlığına neden olan zararlı yağ ve gıdaları ortadan kaldırdı ve bunları şifalı gıdalar ve esansiyel yağ asitleri ile değiştirdi. Ayrıca anti-kanser D3 vitamininin doğal bir kaynağı olan güneş ışığının önemini vurguladı.

3-061.jpg

Budwig Anti-Kanser Protokolü!
Budwig Protokolü iki aşamadan oluşur. İlki, keten tohumundan alınan kuark / süzme peyniri omega-3 yağlarının protein-kükürtünü birleştirir ve tamamen doğaldır. Budwig, vücudun omega-3’ü keten tohumu yağı ile tam olarak istediği miktarda sentezleyeceğini buldu. “Bu yağ asitleri olmadan, oksijen açısından zengin hava verildiğinde bile solunum enzimleri işleyemez ve kişi boğulur. Bu yüksek derecede doymamış yağ asitlerinin bir eksikliği birçok hayati fonksiyonu bozar. Her şeyden önce, kişinin mevcut oksijen arzını azaltır. Hava ve yiyecek olmadan hayatta kalamayız; Ne de bu yağ asitleri olmadan hayatta kalamayız “dedi. Hastalardan belirtilere bakılmaksızın, protokolü en az 6 ay takip etmeleri önerilir.

4-031.jpg

İçindekiler : 1 fincan saf kuark peyniri 2 çorba kaşığı keten tohumu yağı 1 çorba kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu (keten yağı veya öğütülmüş tohum öğütüldükten hemen sonra kullanılmalıdır ) Orta boy kırmızı biber İlaç düzgün bi şekilde karıştırılıp ağızdan günde 1 kez alınır Not : Kesinlikle metalle karıştırılmamalıdır plastik veya tahta kaşık ile karıştırınız. Diyet : Şekerden uzak durun ve taze sıkılmış meyve suyunu tatlandırmak için üzüm suyu ilave edebilirsiniz. Katı yağ ve hayvansal yağlardan kaçınınız. Herhangi bir ticari salata sosu kullanmayınız. Ticari mayonez tüketmeyin. Taze sıkılmış kereviz, havuç, pancar ve sebze suları tüketin. Nane çayı, kuşburnu veya üzüm çayı gibi tarifleri üç kez bir fincan sıcak tüketin. Bal gibi doğal tatlandırıcı kullanın.

Ek ipuçları
Hava ısı ve ışıktan korunmuş keten tohumu kullanın. Soğuk preslenmiş ve organik olmalıdır.
Klorofil desteği – Doğrudan beslenmeyi saglamak ıcın yeşil içecekler için günlük c vitamını alın. Ancak doz artışı böbreklerin yorulmasına neden olabilir dikkat edin. 5 gramdan fazla c vitamını böbrek stresıne neden olabilir.
Güneşe çıkarken güneş kremi kullanmaya özen gösterin
Kozmetik ürünlerden kaçının
Beyaz ekmek Beyaz pirinç, beyaz tuz, un gibi gıdalardan kaçının. Tuz yerine ağartılmamış deniz tuzu kullanın.

Johanna Budwig’in Kitapları
Budwig’in kitaplarından altısı Almanca dilindedir ve sadece üç tanesi İngilizce’ye tercüme edilmiştir

Son olarak da önemli olan şey, Budwig protokolünün Dr. Budwig tarafından kapsamlı bir araştırmanın sonucunda ortaya çıkmasıdır. Yağ asitlerinin özellikleri ortaya konmuştur. Süzme peyniri / kuark ve keten yağının kanserle mücadelede etkili olacağını söylüyor. Lütfen bu önemli yazıyı herkesle paylaştığınızdan emin olun.

Kaynak: Kadindayasam.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI HAREKET09 Aralık 2023 Cumartesi 11:04
  • ÇOCUK KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:38
  • DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:02
  • KIŞ AYLARININ SESSİZ KATİLİ16 Kasım 2023 Perşembe 11:32
  • ÇOCUKLAR VE BÜYÜKLER RİSK ALTINDA13 Kasım 2023 Pazartesi 15:03
  • SAĞLIK HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GİDİYOR02 Kasım 2023 Perşembe 14:49
  • ANNE SÜTÜ İLK AŞIDIR04 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
  • Anne sütünün önemi dikkat çekildi02 Ağustos 2023 Çarşamba 17:04
  • Dünyada 354 milyondan fazla insan bu virüsle yaşamakta01 Ağustos 2023 Salı 12:25
  • BU HASTALIK EVRENSEL BİR SORUN31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:45
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim