• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

BU NOKTAYA BASIN VE OLACAKLARA HAZIR OLUN

BU NOKTAYA BASIN VE OLACAKLARA HAZIR OLUN
Muhteşem Faydalı

Akupresür (akubası), vücudumuzda dolaşan yaşam enerjisi konseptine dayanan geleneksel bir Çin tıp tekniğidir. Bu teknik, vücuttaki bazı ana organlara bağlı basınç noktaları ile çalışır. Bu noktalara doğru şekilde basınç uygulayarak, çeşitli sağlık sorunlarını tedavi edebilirsiniz. Baş ağrısı, soğuk algınlığı/grip ve yorgunluk gibi can sıkıcı sağlık sorunlarını bu şekilde hafifletebilirsiniz. İşte vücudunuzu ve zihninizi iyileştirmeye iyileştirmeye yardımcı olacak 12 basınç noktası.

2029249-728xauto.jpg

YORUM YAP4 Günlük ilaç kullanımından ve doktor ziyaretlerinizden vazgeçeceksiniz. İşte Aküpresür Noktaları Feng Chi  Feng Chi Feng Chi Baş ağrısı, migren, göz bulanıklığı, yorgunluk, düşük enerji ve soğuk / grip belirtileri için. Noktalar başın arkasında, ortada, kulak ile omurganın başlangıcı arasında bulunur. Bu noktaları masaj yapmak, burun tıkanıklığını, gözlerde ve kulaklarda ağrı, şiddetli baş ağrısı ve migreni hafifletmeye yardımcı olur. Jian Jing Jian Jing Jian Jing Boyun sertliği, omuz gerginliği ve kronik günlük baş ağrısı için. Bu nokta rotator manşet ile vertebral kolon arasında bulunur. Başparmağınız ve orta parmağınızla omuz kasına basarak bulunabilir. İşaret veya veya baş parmağınızı kullanarak aşağıya doğru basınç uygulayınız. 4-5 saniye boyunca masaj yapın.  San Yin Jiao

San Yin Jiao San Yin Jiao Ürolojik bozukluklar, pelvik bozukluklar, menstrüel kramplar, uykusuzluk ve kadının genel sağlığının iyileştirilmesi için. Görseldeki gibi ayak bileğinizin 4 parmak genişliğinde bulunur. Bu noktayı bulun ve sıkı bir basınç uygulayın. 4-5 saniye masaj yapın. Hamielyseniz bu yöntemi uygulamayın.Zhong ZhuGeçici baş ağrısı, omuz ağrısı, boyun gerginliği ve bel ağrısı için. Bu nokta yüzük ve küçük parmağınız arasındaki oyukta bulunur. Sert baskı uygulayın ve 4-5 saniye boyunca masaj yapın. 5 / 12 Zu San Li Zu San Li Gastrointestinal problemler, kusma, mide bulantısı, stres ve yorgunluk tedavisi için...

 Zu San LiBacağınızın dışa bakan tarafında diz kapağının 4 karış altındaki kas bölgesine 4-5 saniye basınç uygulayın. 

 Zu San LiNei Guan Nei Guan Gebelik, mide rahatsızlığı, bulantı, karpal tünel sendromu ve baş ağrısı tedavisi için.

 Nei GuanBileğinizin iç tarafındaki noktaya (görseldeki gibi) 4-5 saniye hafif masaj yapın. Shou San Li Boyun sertliği, omuz ağrısı, tenis dirseği ve ishal tedavisinde. Görseldeki gibi bölgeye sıkı bir basınç uygulayın ve 4-5 saniye masaj uygulayın.  Baş ağrısı, boyun ağrısı, stres, yüz ağrısı ve diş ağrısı tedavisinde. Baş parmağınız ile işaret parmağınızın arasında yer almaktadır.Derin basınç uygulayın ve 4 -5 saniye boyunca uyarın. Hamilelik süresince kullanılmamalıdır.  He GuStres, bel ağrısı, yüksek tansiyon, menstrüel kramplar, eklem ağrısı, uykusuzluk ve inme sonrası depresyon tedavisi. Görseldeki gibi bu noktaya basınç uygulayın ve masaj yapın.  Tai ChongGöz yorgunluğunun, baş ağrısının giderilmesi, burun ve sinüs tıkanıklığının tedavisi, uykusuzluğun iyileştirilmesi ve beynin etkinliğinin artırılması için. Nasıl bulunur: Kaşlarınız arasında yer alır. Parmaklarınızı kullanarak yaklaşık bir dakika boyunca yavaşça bu noktaya basın ve ardından serbest bırakın. Haftada birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. 

 Yin TangAğız ülseri, hafif ateş, endişe tedavisinde. Avucunuzun içinde yüzük parmağınızın hizasına baş parmağınızı bastırın. 4-5 saniye masaj yapın. 2-3 defa tekrarlayın.  Lao GongSırt ağrısı, düzensiz adet kanamaları ve astım tedavisinde. Kalçanın üst ucunun üstünde 2 parmak genişliğinde bulunabilir. Daha iyi anlamak için görselden yararlanın. Başparmaklarınızı kullanarak, omurganın her iki yanına 4-5 saniye boyunca masaj yapabilirsiniz. Her gün tekrarlayın.

 Qi Hai Shu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI HAREKET09 Aralık 2023 Cumartesi 11:04
  • ÇOCUK KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:38
  • DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:02
  • KIŞ AYLARININ SESSİZ KATİLİ16 Kasım 2023 Perşembe 11:32
  • ÇOCUKLAR VE BÜYÜKLER RİSK ALTINDA13 Kasım 2023 Pazartesi 15:03
  • SAĞLIK HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GİDİYOR02 Kasım 2023 Perşembe 14:49
  • ANNE SÜTÜ İLK AŞIDIR04 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
  • Anne sütünün önemi dikkat çekildi02 Ağustos 2023 Çarşamba 17:04
  • Dünyada 354 milyondan fazla insan bu virüsle yaşamakta01 Ağustos 2023 Salı 12:25
  • BU HASTALIK EVRENSEL BİR SORUN31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:45
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim