• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Bulut teknoloji hız ve verimlilik sunuyor

Bulut teknoloji hız ve verimlilik sunuyor
.

Bilsoft Yazılım, Yazılım Destek Müdürü Gökhan Bal, yazılım destek sistemlerinin güncel kalmasının işletmeler için en önemli gerekliliklerden biri olduğunu söyledi.

 Yazılım Destek Müdürü Gökhan Bal, bulut tabanlı teknolojinin önemini vurgulayarak “Bulut teknoloji farklı yazılımlar ile verilerin saklanması için sunulan internet tabanlı depolama alanlardır. Bu bağlamda, bulut teknolojisi yazılım destek sistemlerine getirdiği kolaylıklarla dikkat çekiyor. İnternet tabanlı bu teknoloji, işletmelerin yazılım destek süreçlerini daha verimli, güvenli ve esnek bir şekilde yönetmelerini sağlıyor” dedi.

 Gökhan Bal, “Yazılım destek sistemlerinin güncel kalması, işletmeler için en önemli gerekliliklerden. Gelişen teknolojiler ve müşteri talepleri doğrultusunda yazılımın sürekli olarak güncellenmesi zorunlu hale geldi. Bulut teknolojisi, güncellemelerin otomatik olarak sağlanmasını ve kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sunulmasını mümkün kılıyor. Bu sayede işletmeler, en son özelliklerden ve güvenlik düzeltmelerinden anında yararlanarak rekabet avantajı elde edebilir” ifadelerinde bulundu.

 Bilsoft Yazılım olarak uzaktan erişim programlarını kullanarak teknik destek uzmanları ile son kullanıcıya daha hızlı ve güvenli hizmet imkanı sağladıklarını söyleyen Gökhan Bal, son olarak şunları aktardı; “Bulut teknolojinin sağladığı imkanlarla, güncelleme işlemleri tüm kullanıcılar için dakikalar içerisinde gerçekleştirilmektedir. Teknik destek uzmanlarımızın uzaktan bağlantı kurarak müşteri desteğini en kısa sürede sağladığı ve fiziksel bir müdahale gerektirmeden daha hızlı hizmet sağlayarak kullanıcı memnuniyeti artıyor.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim