• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Günün en iğrenç haberi Malatya’dan geldi

Günün en iğrenç haberi Malatya’dan geldi
...

Günün en iğrenç haberi Malatya’dan geldi Üstelik bunu ona icra eden kocasıydı, 2 çocuğunun gözleri önünde k-abusu yaşadı detaylar çok k-ötü vaka Malatya’nın Battalgazi İlçesine Bağlı Cevherizade Mahallesi’nde meydana geldi. Malatya’da eşine z-orla f-uhuş yapmış olduran koca, karısının ş-ikayeti üzerine g-özaltına alındı.

1-201.jpg

Vakasın devamında olanlar resmen k-an d-ondurdu. İddiaya gore, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında meydana gelen olayda, 23 yaşındaki 2 çocuk annesi Suriye uyruklu Rabarın Alı’yı gece saatlerinde telefonla arayan dini nikahlı eşi Yasser Alos (34) Suriye uyruklu Ahmet Elhasan’ın (32) evlerine geleceğini kendinin hazırlık yapmasını istedi. Gece geç saatlerde Rabarın Alı’nın ikamet ettiği eve gelen Ahmet Elhasan’ın, Rabarın Alı’yı bu i-ğrençliğe zorladı, genç hanım duruma tepki gösterince önce darp edildi sonrada 2 çocuğunun gözleri önünde i-stismara uğradı.

2-168.jpg

Bu sırada eve gelen eşi Yasser Alos’a durumu anlatan Rabarın Alı eşi tarafınca d-arp edildi. Hanımın ç-ığlıkları üzerine apartman yöneticisi durumu polis ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine vaka yerine gelen polis ekipleri, Yasser Alos’u g-özlatına alırken, Rabarın Alı’ya tecavüz ettikten sonra olay yerinden k-açan Elhasan’ı y-akalamak için çalışma başlattı. 9 yıldır evli olan ve 3 yıl önce 2 çocuğu ile birlikte Malatya’ya gelmiş olarak yerleşen Rabarın Alı emniyetteki ilk ifadesinde eşi Yasser Alos’nun b-askıları ve t-ehditleri sonucunda daha öncede para karşılığında bazı kişilerle i-lişkiye girdiğini belirterek eşi hakkında ş-ikayetçi oldu. Rabarın Alı’ya t-ecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçan Ahmet Elhasan’nın kısa sürede y-akalandığı olayla ilgili başlatılan s-oruşturma sürüyor.

3-123.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim