• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler.

İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler.
...

İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler. İbret Alınması Gereken Bir Hikaye Herkesin Okuması Gereken İbretlik Bir Hikaye… Mutlaka Okuyun ve Paylaşın Ben 28 yaşında güzel bir işe sahip dul bir kadınım. Bundan yaklaşık 7 ay öncesinde internet aracılığı ile bir erkek ile tanıştım.

1-20190112182903.jpg

Bir süre mesajlaştıktan sonra birbirimize iyice alışmıştık. Artık rüyalarıma girmeye başlamıştı. Daha sonra buluşma kararı aldık. Söylediği her söz şiir gibi geliyordu. Hem yakışıklı hemde her zaman şık giyinmesi beni çok etkiliyordu. O kadar muhteşem bir görünüşü vardı ki her anlamda, ona kısa zamanda aşık oldum. Çünkü eski eşim çok çektirmişti. Şansın ilk kez benden yana olduğunu düşünüyordum. Ancak çok yanıldığımı bir süre sonra anladım. Benim onu sevdiğimi anladıktan sonra benden sürekli para istemeye başladı. Bende sevdiğim için hiç kötü düşünmedim. Çünkü aldığı parayı fazla süre geçmeden bana geri veriyordu.

2-20190112182903.jpg

Böyle yapması bende ona karşı güven oluşturdu. Fakat bir gün büyük bir telaşla beni aradı. Acil ödemem var, lütfen bana yardım et rica ediyorum. Yarın geri veririm dedi. İstediği para oldukça fazlaydı bende bankadan çekip ona verdim. Bu para hemen hemen benim senelerdir biriktirdiğim paranın tümüydü. Parayı ona verdikten sonra uzunca bir süre hiç görmedim. Oturduğu evden taşınmıştı ve telefonları da hep kapalıydı. Bundan yaklaşık bir ay önce beni yine aradı. Kusura bakma ani bir işim vardı, seni haberdar edemedim hemen gitmek zorunda kaldım. Merak etme, kısa sürede geri döneceğim,’ dedi. Ancak artık ona inanmıyordum ve en başından beri beni kandırarak tuzak kurduğunu anlamıştım. Şimdi elimden hiç bir şey gelmediği için sürekli ağlıyorum.

3-801.jpg

Bu konuda ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Kıymetli kardeşim, ne yazık ki sizinle aynı durumda olan pek çok insan var. Lütfen artık bu gibi tuzaklara düşmeyin! Sosyal medya karşıtı birisi asla değilim. Ama, tamamen o insanı tanımadan başlayan ilişkilerin sonrasında böyle hayal kırıklıkları ve mağduriyetler yaşanıyor. Artık olan olmuş, şimdi sizin yapmanız gereken hakkınızı sonuna kadar aramalısınız. Sizi yeniden arama sebebi bir süre daha oyalamak amaçlıdır. Hakkınızı sonuna kadar aramalısınız ki bu insan başka birininde canını yakmasın. Oturduğunuz ilin Cumhuriyet Savcılığına başınızdan geçenleri anlatan bir dilekçeyle müracaat edebilirsiniz.

1-20190112182903.jpg

TCK’nın yaşadığınız mağduriyetle ilgili maddesi: MADDE 157. –(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, ona ya da başkasının zararına vererek, kendisine ya da başka birine bir fayda sağlayan kişiye bir seneden beş seneye kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası alır. Bununla birlikte o kişiye maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz. Bu gibi davalarda mal varlıklarına tedbir konulmasını istemenizde fayda var. Okuduğunuz için Teşekkürler. Beğendiyseniz, Lütfen 1 kez paylaşın…

2-20190112182903.jpg

İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler. İbret Alınması Gereken Bir Hikaye Herkesin Okuması Gereken İbretlik Bir Hikaye… Mutlaka Okuyun ve Paylaşın Ben 28 yaşında güzel bir işe sahip dul bir kadınım. Bundan yaklaşık 7 ay öncesinde internet aracılığı ile bir erkek ile tanıştım. Bir süre mesajlaştıktan sonra birbirimize iyice alışmıştık. Artık rüyalarıma girmeye başlamıştı. Daha sonra buluşma kararı aldık. Söylediği her söz şiir gibi geliyordu. Hem yakışıklı hemde her zaman şık giyinmesi beni çok etkiliyordu. O kadar muhteşem bir görünüşü vardı ki her anlamda, ona kısa zamanda aşık oldum. Çünkü eski eşim çok çektirmişti. Şansın ilk kez benden yana olduğunu düşünüyordum. Ancak çok yanıldığımı bir süre sonra anladım. Benim onu sevdiğimi anladıktan sonra benden sürekli para istemeye başladı. Bende sevdiğim için hiç kötü düşünmedim. Çünkü aldığı parayı fazla süre geçmeden bana geri veriyordu. Böyle yapması bende ona karşı güven oluşturdu. Fakat bir gün büyük bir telaşla beni aradı. Acil ödemem var, lütfen bana yardım et rica ediyorum. Yarın geri veririm dedi. İstediği para oldukça fazlaydı bende bankadan çekip ona verdim. Bu para hemen hemen benim senelerdir biriktirdiğim paranın tümüydü. Parayı ona verdikten sonra uzunca bir süre hiç görmedim. Oturduğu evden taşınmıştı ve telefonları da hep kapalıydı. Bundan yaklaşık bir ay önce beni yine aradı. Kusura bakma ani bir işim vardı, seni haberdar edemedim hemen gitmek zorunda kaldım. Merak etme, kısa sürede geri döneceğim,’ dedi. Ancak artık ona inanmıyordum ve en başından beri beni kandırarak tuzak kurduğunu anlamıştım. Şimdi elimden hiç bir şey gelmediği için sürekli ağlıyorum. Bu konuda ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Kıymetli kardeşim, ne yazık ki sizinle aynı durumda olan pek çok insan var. Lütfen artık bu gibi tuzaklara düşmeyin! Sosyal medya karşıtı birisi asla değilim. Ama, tamamen o insanı tanımadan başlayan ilişkilerin sonrasında böyle hayal kırıklıkları ve mağduriyetler yaşanıyor. Artık olan olmuş, şimdi sizin yapmanız gereken hakkınızı sonuna kadar aramalısınız. Sizi yeniden arama sebebi bir süre daha oyalamak amaçlıdır. Hakkınızı sonuna kadar aramalısınız ki bu insan başka birininde canını yakmasın. Oturduğunuz ilin Cumhuriyet Savcılığına başınızdan geçenleri anlatan bir dilekçeyle müracaat edebilirsiniz. TCK’nın yaşadığınız mağduriyetle ilgili maddesi: MADDE 157. –(1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, ona ya da başkasının zararına vererek, kendisine ya da başka birine bir fayda sağlayan kişiye bir seneden beş seneye kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası alır. Bununla birlikte o kişiye maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz. Bu gibi davalarda mal varlıklarına tedbir konulmasını istemenizde fayda var. Okuduğunuz için Teşekkürler. Beğendiyseniz, Lütfen 1 kez paylaşın…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Tüm romatizmal ağrıları iyileştiren mucizevi karışım!31 Ocak 2019 Perşembe 22:07
  • Gunun Hikayesi :Erkek Evlat14 Ocak 2019 Pazartesi 00:21
  • Asla Affetmem diyenlere13 Ocak 2019 Pazar 23:56
  • Musluk Tamircisi13 Ocak 2019 Pazar 23:40
  • SABAH NAMAZI13 Ocak 2019 Pazar 22:48
  • OKURKEN AĞLIYACAKSINIZ.12 Ocak 2019 Cumartesi 18:51
  • İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler.12 Ocak 2019 Cumartesi 18:26
  • 7 Kızı Olan Anne Mutlaka Okumalısınız11 Ocak 2019 Cuma 18:10
  • Hamile Gelinin canı et istemiş10 Ocak 2019 Perşembe 22:34
  • İbretlik Kız İsteme Hikayesi09 Ocak 2019 Çarşamba 21:48
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim