• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
» »

MasterChef Serpilay

MasterChef Serpilay

MasterChef yarışmacılarından Serpilay gündem oldu. Yarışmanın sevilen karakterlerinden Serpilay bugün eleme potasındaydı. Son 3'e kalan yarışmacı bu hafta veda etti. Serpilay sosyal medyada bir anda en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Hakkında çık

MASTERCHEF SERPİLAY SALKIM KİMDİR?

Serpilay Salkım 25 yaşında ve kendi işletmesi var. Serpilay Salkım aslen İzmir'de doğup büyümüştür.
Yarışmacı daha çok pastane ürünlerini yapmayı seviyor. Serpilay Salkım, ana kadroya seçilen 18. isim olmuştu.

Eski yarışmacı Safanur Bol'un yakın arkadaşı olan MasterChef Serpilay, programa arkadaşının ikna etmesi üzerine katılmış. Danilo Şef'in restoranında Safanur ile konuşan Serpilay o gün MasterChef'te yarışmaya karar vermiş.

Masterchef yarışmasının üçüncü grubunda yerini alan Serpilay, milyonların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Yarışmaya 18. olarak katılan Serpilay’ın tatlıyla tabağını kazanması ve Serpilay’ın her olduğu oyunda tatlının ön plana çıkması seyircinin gözünden kaçmadı. Yağız’ın takım kaptanı olmasından sonra Serpilay’ı Kırmızı takım kaptanı olarak seçmesi ve övgü dolu yorumlarda bulunması ise sosyal medyada patlak verdi! İşte merak edilen tüm detaylar

Masterchef yarışmacısı olan Serpilay hakkında bir paylaşımda bulundu ve “İki gündür Serpilay kazansın dokunulmaz olsun diye tatlı veriyorlar ama nafile! Bu kızdan bir hiçbir şey olmaz! “Tatlıcıyım, çalıştım” diyorsun da hiç inanasım gelmiyor” yorumunda bulundu! Bu paylaşımın altına Serpilay’ın Acun Ilıcalı’nın akrabası olduğuna dair yorumlar yapıldı! Birçok kişi ise Acun Ilıcalı’nın özel tatlıcısı olabileceğine dair iddialarda bulundu!

Bugün elenmesinin ardından torpilde bir yere kadar yorumları sosyal medyada gündem oldu. Twitterde şuan en çok konuşulan isim Serpilay. Türkiye gündeminde bir anda 1.sıraya yükseldi. Elenmesine sevinenlerin çok olması bu torpil iddialarından sonra gündem oldu. 5 Haftadır iyi idare ettiniz sözlerine bakalım yapımcılar ne cevap verecekler.
Bu iddilar sonrasında yapımcıdan veya şeflerden bir açıklama gelecek merak konusu oldu.

İzlenme: 1069
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim