• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Mehmet ve Ferhunde Göl Kenarında Arabada Uyuya Kaldı . . . Sonrasında Yaşananlar Dehşet

Mehmet ve Ferhunde Göl Kenarında Arabada Uyuya Kaldı . . . Sonrasında Yaşananlar Dehşet
Sonrasında Yaşananlar Dehşet

Konya’da mobilyacı Mehmet Özer (38) ve arkadaşı Ferhunde H. (35), göletin kenarında otomobilin içinde uyurken, araç aniden hareket edip göle uçtu. Durumu fark edip araçtan çıkan Ferhunde H., yüzerek kurtuldu. Araç içinden çıkmayı başarmasına rağmen balçığa saplanan Mehmet Özer ise bo-ğu-larak ya-şa-mını y-it-irdi

1-757.jpg

Olay, sabaha karşı 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi Ardıçlı Göleti’nde meydana geldi. Mehmet Özer, arkadaşı Ferhunde H. ile birlikte otomobille bir süre gezdikten sonra Ardıçlı Göleti kenarına gelip, araç içinde oturup sohbet etmeye başladı. Ardından Özer ve Ferhunde H., otomobilin içinde uyudu. Bu sırada araç, belirlenemeyen nedenle aniden hareket edip gölete uçtu. Otomobil su almaya başlayınca durumu fark etmeleri üzerine, Ferhunde H., araçtan çıkıp yüzerek kurtuldu. Otomobilinden çıkmayı başaran Mehmet Özer ise balçığa saplandı. Seslenmesine rağmen Özer’den cevap alamayan Ferhunde H., yakındaki caddeye çıkıp yoldan geçen bir aracı durdurdu. Ardından da polis merkezine giderek yardım istedi. Fenalaşan Ferhande H., Beyhekim Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis, göletin çevresinde yaptığı araştırmada lastik izlerinden otomobilin suya düştüğü yeri belirledi. Ardından su altı polisi ekipleri çağrıldı.

2-637.jpg

Ekipler gölette yaptığı aramada otomobilin dışında balçığa saplanan sürücü Özer’in ca–nsız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Özer’in c-es-edi otopsi için Konya Numune Hastanesi m-rguna kaldırıldı. ‘ARAÇTAN ÇIKTI AMA SUDAN ÇIKAMADI’ Arkadaşı Mehmet Özer ile birlikte göletin kenarında otomobil içinde uyudukları sırada aracın aniden hareket ettiğini ileri süren Ferhunde H., ifadesinde, ”Aracın içi su almaya başlayınca durumu fark ettik. Kendi çabalarımızla araçtan çıktık. Yüzerek kenara ulaştım. Mehmet araçtan çıkmıştı ama sudan çıktığını görmedim. Mehmet’e seslendim, cevap vermeyince yakındaki caddeye çıkıp, yoldan geçen aracı durdurarak, polise gidip yardım istedim” dediği öğrenildi.

3-485.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim