• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Meleğimin Adı Ne

Meleğimin Adı Ne
Devamını Oku...

Minik bebek anne karnındaki son günlerini yaşamaktadır. Artık dünyaya gitme zamanı gelmek üzeredir. Anne karnındaki son günün de minik bebek Allah’a sorar; “Allah’ım, beni yarın itibariyle dünyaya göndereceğini söylediler fakat ben o kadar küçüğüm ve güçsüzüm ki, o kocaman dünyada nasıl yaşayacağım?”

“Tüm meleklerin arasından senin için en iyisini seçtim. O kocaman dünya da seni bekliyor olacak ve seni “O” koruyacak. Meleğin sana her gün masallar anlatacak, ninniler söyleyecek ve sana en şevkatli haliyle her daim gülümseyecek. O meleğin kalbine, sana karşı sonsuz bir şevkat ve  merhamet yerleştirdim. Böylece sende onun sevgisini hissedecek ve çok mutlu olacaksın…”

“Peki Allah’ım gideceğim dünyadaki insanların dillerini bilmiyorum ki, bana bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?”

“Senin için seçtiğim meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri fısıldayacak kulağına. Hep onun tatlı sesini işitecek, sana olan şevkatini hissedeceksin. Zamanla sana konuşmayı ve insanlarla anlaşmayı dikkatle ve en içten sevgisiyle öğretecek.”

“Peki Allah’ım. ben seni gördüm, senin sevgini ,merhametini ve şevkatini biliyorum. Dünyaya gidince benim meleğim de senin kadar merhametli ve şevkatli olacak mı?”

“Ben o meleğe kendi merhametimden ve şevkatimden verdim. O melek sana karşı en az benim kadar merhametli ve şevkatli olacak.”

“Allah’ım ben seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım? Bunları bilmeden dünyaya gideceğim.”

“Meleğin ellerini açıp dua etmeyi ve ibadetlerinle benimle konuşmayı öğretecek sana.”

“Dünyada çok kötü insanlar ve kötülükler olduğunu söylediler bana, beni orada kim koruyacak?”

“Meleğin seni oradaki bütün kötülüklerden kendi hayatı pahasına dahi olsa sürekli koruyacak. Sen onun yanında daima güven içerisinde olacaksın.”

“Allah’ım ben seni çok seviyorum. Fakat dünyaya gidince ben seni bir daha göremeyecek miyim?”

“Meleğin sana her daim beni anlatacak ve bana ulaşmanın yollarını sana öğretecek. Böylece sen, meleğinden öğrendiğin bilgilerle bana ulaşmayı başaracaksın.”

O sırada derin bir sessizlik olur ve minik bebek dünyadaki sesleri duymaya başlar. Gitme vakti gelmiştir artık. Dünyada onu bekleyen meleğini minik bebekte merak etmeye başlar ve Allah’a dönüp son bir soru sormak ister.

“Allah’ım dünyada beni bekleyen meleğimin adı nedir?”

“Meleğinin adının önemi yok, sen onu “ANNE” diye çağıracaksın.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim