• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

OLAY ÇIKTI! CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ “SEN ÇİFTLEŞME YAŞAMIŞ BİR HAYVANSIN”

OLAY ÇIKTI! CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ “SEN ÇİFTLEŞME YAŞAMIŞ BİR HAYVANSIN”
Devamını Oku...

“SEN ÇİFTLEŞME YAŞAMIŞ BİR HAYVANSIN”

Sunucu Bircan İpek’ten Kızını Boğmaya Çalışan Anneye Sert Tepki: Çiftleşmiş Bir Hayvansın 4 yaşındaki kızını elbiseyle boğmaya çalışan anneyi ağır bir dille eleştiren sunucu Bircan İpek, “Sen çiftleşme yaşamış bir hayvansın ve ne yazık ki bir çocuğun olmuş” dedi.

Sunucu Bircan İpek'ten Kızını Boğmaya Çalışan Anneye Sert Tepki: Çiftleşmiş Bir Hayvansın ile ilgili görsel sonucu

“ŞU AN İÇİMDEN ETTİĞİM BEDDULARI…”

Sunucu Bircan İpek' ile ilgili görsel sonucu

Adıyaman’da 4 yaşındaki kızını elbiseyle boğmaya çalışan anne, Söylemezsem Olmaz yorumcularından Ece Erken ve Bircan İpek’i çileden çıkardı. Haber ardından konuşan Ece Erken, “Şu an içimden ettiğim bedduaları milyonların ettiğini biliyorum” diyerek milyonlarca kadının anne olmak için dua ettiğini söyledi.

Sunucu Bircan İpek' ile ilgili görsel sonucu

“ALLAH CEZANI VERSİN SENİN” Ece Erken, “Sana Allah çocuk vermiş. Allah’ın belası kadın boşanmışsın, ikiniz de çocuğu almamışsınız. Çocuk kurumlara düşmüş, bir de çocuk susmuyor diye boğuyorsun. Çok özür dilerim ama umarım hapishanede başına daha beteri gelir. Sen nasıl bir annesin? Bunları görmekten tiksiniyorum. Allah cezanı versin senin” ifadesini kullandı.

“SEN O ADAMLA ÇİFTLEŞMİŞ BİR HAYVANSIN” Haberde geçen “Annesi ve babası bakmak istemedi” ifadesini dikkat çeken Bircan İpek ise “Sadece yapmak istemek, beş dakikalık zevkleriniz için çocuk sahibi olduğunuzun farkına şimdi vardım. Senin yatacak yerinin olmaması lazım. Ağlayan bir çocuğu susturamayan bir kişiye anne denilemez. Sen o adamla çiftleşmiş bir hayvansın. Sen çiftleşme yaşamış bir hayvansın ve ne yazık ki bir çocuğun olmuş. Hayvanseverlerden de özür diliyorum. Onlar ne demek istediğimi anlıyorlar” ifadesini kullandı. Her iki isim de sözlerinin devamında idam cezasının gelmesini istedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim