• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Parmağınızın Şekli Karakterinizi Ele Veriyor. Sizin parmağınız bunlardan hangisi?

Parmağınızın Şekli Karakterinizi Ele Veriyor. Sizin parmağınız bunlardan hangisi?
Parmağınızın Şekli Kişiliğinizi Belirlemeye Yardımcı Olabilir;

Nasıl mı? Okumaya devam edin. Parmağınızın şeklinin kişiliğiniz hakkında birçok ipucu verdiğini biliyor musunuz? Araştırmacılar parmakların şeklinin sadece kişiliğiniz hakkında değil, aynı zamanda sağlığınız hakkında birçok bilgiye ulaşacağınızı ortaya çıkardı.

1-386.jpg

Yapmanız gereken tek şey parmağınızın şeklini kontrol etmek ve tam olarak ne demek istediğine karar vermek. Küt mü? Yuvarlak mı? Yoksa sivri mi? Kontrol et ve yazıyı okumaya devam et. Sizin parmağınız bunlardan hangisi? Parmağınızın Şekli Karakterinizi Ele Veriyor ! Parmağınızın Şekli Kişiliğinizi Belirlemeye Yardımcı Olabilir Nasıl mı? Okumaya devam edin. Parmağınızın şeklinin kişiliğiniz hakkında birçok ipucu verdiğini biliyor musunuz? Araştırmacılar parmakların şeklinin sadece kişiliğiniz hakkında değil, aynı zamanda sağlığınız hakkında birçok bilgiye ulaşacağınızı ortaya çıkardı. Yapmanız gereken tek şey parmağınızın şeklini kontrol etmek ve tam olarak ne demek istediğine karar vermek. Küt mü? Yuvarlak mı? Yoksa sivri mi? Kontrol et ve yazıyı okumaya devam et.Parmağına bakıp kendin hakkında gizleri çözmek hoşuna gidebilir.

2-292.jpg

Küçük parmağının ne büyük gizler sakladığını bilsen. Birazdan parmak şeklinizin yani bu 3 tip parmak yapısının nelere dayandığını dayandığını öğrenin … Tip ‘A’ Parmak üzgün ​​ve yalnız olmayı seviyorsunuz. Ayrıca hislerinizi de çok iyi saklıyorsun. Kendinizi, gerçekte olduğunuzdan daha bağımsız ve daha güçlü olarak nasıl gösterebileceğinizi biliyorsunuz. Duygusalsın ve insanlara yaklaşınca, onlara karşı çok iyisin. Yalancılık, aldatmak ve iki yüzlülük tüm bunlardan nefret edersin. ‘A’ Parmağını anlatmaya devam edelim. Duygularınızı, güçlü göründüğünüz gibi kolayca göstermezsiniz, ki bunun tam tersi de geçerlidir. Kibirli veya eksantrik bir kişi olabilirsiniz. Bunun dışında, kişileri yada verilen görevleri sevmesenizde, tamamlamada sorun yaşamayacaksınız.

3-209.jpg

Ayrıca: Parmaklarınızda ki hatları en derin sırları gösterir! ‘B’ Tipi parmağa sahip kişiler; İnsanlara açılmadan önce biraz şüpheci davranır, yani aslında bir hayli şüpheci demek daha doğru olabilir. İnanılmaz sadık insanlardır, asla kimseyi aldatmaz ve akıllarından bile geçirmezler. Tam olarak beğendiği kişiye yada çok sevdiği kişilere diyelim, tüm dikkatini vermeyi sever ve bunu kesinlikle çok iyi şekilde yapar. İnsanlar B tipi parmağa sahip insanları çok hassas bulmasa da gerçekten çok hassas insanlardır. Bunun nedeni, kunt (ağır) davranmaları ve başkalarının yararlanabileceği durumlardan kaçınmalarıdır. ‘B’ Tipi parmak sahibikişileri analiz etmeye devam edelim. Bunun dışında, yalnız kaldıklarında tamamen iyi gibi davranırlar, ama gerçekte değillerdir, çünkü B tipi parmak yapısına sahip kişiler acı çekmekten çok korkarlar. Ayrıca sakin kalabilen güçlü kontrol sahibi insanlardır. Kendilerini kontrol etme gücüne sahiptirler. Gelelim ‘C’ Tipi Parmak yapısına sahip insan profillerine; Kolayca incitebilecek kişilerdir. Bu tip kişileri sinirlendirmek kolaydır.

4-096.jpg

Çünkü hassas bir kişilikleri vardır. Bu yüzden risk almazlar ve kin tutmazlar ve yeni şeyler keşfetmek risk olacağından bundan da kaçınırlar. Saygılı ve karşılarındakinin fikirlerine saygılı insanlardır. Eğer sinirlerindirirseniz ve kavga etmeye başlarlarsa egoları gün yüzüne çıkarak beklenmeyen tepkiler görebilirsiniz. ancak aklı selim düşünerek kavgadan sonra pişmanlık duyan kişilerdir. Özür dileyen ve tevazu gösteren ilk kişi bu kişilerdir. Alçakgönüllükle barışı sağlarlar. Ayrıca problemlerini ve hislerini sadece kendilerine saklamayı da severler. Genel olarak, C tipi parmak yapısına sahip kişiler çok yumuşak yürekli insanlardır. Peki nasıl buldunuz sonuçları ? Eğer analiz bitti ise aşağı yorumlar kısmına kendi parmak tipinizi ve tamamlayan özelliklerini yazın.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI HAREKET09 Aralık 2023 Cumartesi 11:04
  • ÇOCUK KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:38
  • DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:02
  • KIŞ AYLARININ SESSİZ KATİLİ16 Kasım 2023 Perşembe 11:32
  • ÇOCUKLAR VE BÜYÜKLER RİSK ALTINDA13 Kasım 2023 Pazartesi 15:03
  • SAĞLIK HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GİDİYOR02 Kasım 2023 Perşembe 14:49
  • ANNE SÜTÜ İLK AŞIDIR04 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
  • Anne sütünün önemi dikkat çekildi02 Ağustos 2023 Çarşamba 17:04
  • Dünyada 354 milyondan fazla insan bu virüsle yaşamakta01 Ağustos 2023 Salı 12:25
  • BU HASTALIK EVRENSEL BİR SORUN31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:45
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim