• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Survivor’da Açlık Gerçekleri SONUNDA ORTAYA ÇIKTI..!

Survivor’da Açlık Gerçekleri SONUNDA ORTAYA ÇIKTI..!
Devamını Oku....

Bildiğiniz gibi ilk olarak survivorda yarışan Merve acuna yönelik ithamlarda bulunmuş ve adada yemek verildiğini, muzları bir çiftçiden aldıklarını ve sanki bulmuş gibi gösterildiğini, ve bazı hileler döndüğünü verdiği röportajda anlattı.

Acun buna karşılık dava açtı fakat Merveye bu sorulduğunda montajsız görüntülerde herşey belli olacak yediğimiz yemekler ve edilen küfürler” dediğini yine verdiği röportajdan okuduk. Acun ılıcalının bu davayı kaybetmesi bunların gerçek olduğunu düşündürmüyor değil. Peki gerçekten oyunlarda kurgu varmıydı, yemek veriliyor muydu, acun istediği kişiyi elemek için oyunlar içindemiydi. Şimdi bazı videolar ile bu sorulara yanıt aramaya başlayalım..

Sigara içilmesi Bu görüntüde damla sigara içerken görüntüleniyor. damlanın sigarı bulma gibi bir ihtimalı yok ancak görevlilerden isteyebilir ki eğer böyle birşey mümkünse görevlilerden gizlice yemek yada diğer ihtiyaçlarını giderebilirler. Ormana gizlice bırakılan bir ihtiyacı kim nasıl görebilir ki?

Efe’nin kol bandı bu görüntüyü fazla uzatmıyacağım. efe oyuna başlamadan önce sol kolundaki mavi bandı bırakıyor ve oyun için hazırlanıyor. oyun sonlarında efe nin hala mavi bandı yokken bir anda mavi bandını koluna taktığını görüyoruz. Buda oyunun duraklatıldığını, oyuncuların dinlendirildiğini gösterebilir.

Acun açıklamasında oyunda yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı oyun duruyor yada tekrar kayda devam edebiliyoruz demişti fakat oyunda yaşanan aksilikler zaten kameraya yansıyor ve bir çok oyunun durduğuna ama kesilmediğine şahit olduk yani bu açıklamalar da çelişki içeriyor…

Sabitlenmiş hileli objeler yarışmacılar karşı rakipteki sembolü düşürmeye çalışıyor ve görüntülerde sembolün sabitlenmiş olduğu görülüyor. burada aklıma takılan şey yarışmacıların bunu hiç farketmemesi bir yana oyunu takip eden karşı takımdaki yarışmacıların hiçbirinin de farketmemesi hatta oyun bitiminde bile anlamamaları beni asıl endişelendiren durum. Sabitlenmiş Top Bu kez yapılan sabitlemede topun düşmediği görülüyor ve yine yarışmayı kazanan kişi oyun sonunda topun hiç hareket etmediği gördüğünü halde buna aldırış etmiyor. Tüm bunlar yarışmacılarında işin içinde olduğunu düşünmeme sebep oluyor ki bu en kötü senaryo. Çünkü tamamen kurgu ve reyting amaçlı yapılmış bir projenin içinde insanları kandırmaktan başka birşey değil bu.

Ve BONUS VİDEO Oyunda ceza nedeniyle yattara önde başlıyor ve yaklaşık 10 sn sonra diğer yarışmacı başlayacak. Burada dikkat etmenizi istiyorum..yattara sudan ıslak bir şekilde çıkıyor ve kamera serkayı gösterdikten 2 sn sonra yattara tamamen kuru ve serkay sanki ışınlanmış gibi yetişiyor… sudan çıkma anından sonra tekrar izleyelim.. Bu olay tamamen garip ve neden böyle yapıldığına bir anlam vermedim. Ayrıca oyunun sonunda yattara kaybediyor.. Tabiki tüm bunlar sadece benim düşüncelerim ve benim gördüklerim. yanılıyor da olabilirim. Karar acunun da dediği gibi türk halkının…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Mutlu insanların uyguladığı 10 kural01 Şubat 2017 Çarşamba 12:51
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim