• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Uyurken yanı başınıza limonu bölüp içine tuz koyun

Uyurken yanı başınıza limonu bölüp içine tuz koyun
Öyle bir faydası varki

Dilimlediğiniz limonları, komodin üzerine koyarak, uyuyabilirsiniz. Peki, uyurken yanınıza limon koymanın ne gibi faydaları olabilir? İşte cevaplar.. Tüm yapmanız gereken şey; bir limonu alıp, onu dörde bölmek ve içine tuz serpmek.. 1- Gerginliğinizi alır: Stres birçok insanın genel sorunu…

1-714.jpg

Yatakta dönüp durmanıza yol açan stres ve anksiyete gibi durumlar uyumanızı güçleştirir. Komodin üzerindeki limon ise sizi sakinleştirir. Araştırmaya göre; narenciye kokusu kişinin beyin dalgalarını ve duygularını rahatlatıyor. 2- Odaklanmanızı artırır: Yatmadan önce neden odaklanmanız gerektiğini soruyor olabilirsiniz. Ama eğer beyni sürekli meşgul olan ve uykusuzluk sorunu olan bir kişiyseniz psikologlar olumlu şeylere odaklanmanız gerektiğini söylüyor. Odaklanmak için ise limon kokusu birebir.. 3- Daha iyi nefes alırsınız: Uyumaya çalıştığınızda bir de burnunuz tıkanıyorsa Antioksidan ve antibakteriyel olan limonun burun deliklerinizden içeri girmesine izin verin. 4- Böcekleri uzaklaştırır: Sivrisineğin kulağınızın etrafında dolaşmasından veya gece boyu sinekler tarafından ısırılmaktan bıktıysanız bu haber tam da size göre… Limon, sivrisineklerin sevmediği bir şey. Ayrıca limon her tür böceği öldürür. Bu dilimler onları diğer odanın gerisinde tutar. 5- Sabahleyin enerjinizin artmasını ve pozitif olmanızı sağlar: Sabahleyin erkenden uyanmak, birçok insanın çok zorlandığı bir şey.

2-600.jpg

Ancak komodin üzerindeki bu dilimler uyanma sürecinizi daha az acılı bir hale getirecek. Limon kokusu beyninizin serotonin seviyelerini artırır. 6- Havanın kalitesini artırır: Limon sadece etrafın güzel kokmasını sağlamıyor aynı zamanda havayı arındırıyor. Çok güçlüdür, hatta bir odadan boya kokusunu çabucak çıkarmak için limon kullanabilirsiniz. 7- Kan basıncını düşürür: Limon aroması kan basıncını düşürür. Pek çok insanın kan basıncının yüksek olduğunu düşünecek olursak, limonun insanlar için kullanışlı bir meyve olduğunu anlamak zor olmaz. LİMONUN DİĞER FAYDALARI Limonun sağlığa faydaları kuşaklardan beri bilinen bir şeydir. Yüksek tansiyon, solunum bozuklukları, yanık, obezite, iç kanama, diş problemleri, ateş, kabızlık, hazımsızlık, boğaz enfeksiyonları tedavilerinde limon kullanılır. Ayrıca saç ve cilt bakımında da limon önemli bir katkı sağlamaktadır.

3-456.jpg

Bunların dışında, eski çağlardan beri terapatik özelliği olduğu bilinen limon, bağışıklık sitemini güçlendirir, mideyi ve kanı temizler. Farklı uygulamalarıyla farklı rahatsızlıkları da gideren limonun en sık kullanımı ise limon suyudur. Limon suyu böbrek taşları konturlarının azalmasını ve vücut sıcaklığının düşürülmesini sağlar. Serinletici bir içecek olarak bilinen limonata, vücudun sakin ve serin kalmasına yardımcı olur. Limon bol miktarda C vitamini içerir. Günde bir limon tükettiğimizde, vücudumuzun bir günde ihtiyacı olan C vitamininin ortalama %50’ni sağlamış oluruz. Limon aynı zamanda fazla miktarda A vitamini içerir. Bunların yanında çok zengin potasyum, kalsiyum ve bakır kaynağıdır. Limonun Sağlığa Faydaları: Limonun sağlığa faydalı olmasını sağlayan C Vitamini, B Vitamini, fosfor, protein ve karbonhidratlar gibi çok zengin besleyici unsurlardır. Bununla birlikte,

4-256.jpg

limon kanserle savaşan antioksidan, kompozit ve flavonoidler içeren bir meyvedir. Bu besinler, diyabet, kabızlık, yüksek kan basıncı, ateş, hazımsızlık ve birçok diğer sorunların tedavisinde kullanılır ve aynı şekilde deri, diş ve saç bakımında kullanılırlar.Amerika Üroloji Derneği’nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda limonata ve limon suyunun kristallerin oluşmasını engelleyen üriner sitrat üreterek böbrek taşı oluşumunu engellediğini ortaya koymuştur. Zeytinyağı ve limon suyunun karıştırılıp içilmesiyle safra taşlarından kurtulabilirsiniz. Ayrıca limon kokusu sivrisineklerin dağılmasını sağlar. Etkili tedavi özelliği ile bilinen limon ayrıca romatizmal hastalıklara da iyi gelir. Annals tarafından yapılan araştırma sonuçlarında göre, limon inflamatuar poliartrit ve artrite karşı koruma sağlar. Hazımsızlık ve Kabızlığa Faydaları Limon suyu hazımsızlık ve kabızlık gibi sorunların giderilmesine yardımcı olur.

1-714.jpg

Bir bardak suya karıştırılmış birkaç damla limon hazımsızlığa karşı etkilidir. Dikkat edin, limon sütle karıştırılmaz. Limon kan temizleyici özelliğinden dolayı öğle ve akşam yemeğinden sonra iyi bir içecektir, taze limon sodaya karıştırılarak tüketilebilir. Limonata olarak hazırladığınızda daha fazla verim almak için karışıma, ezilmiş rezene tohumu, nane yaprakları hatta bal ekleyebilirsiniz. Özellikle akşam yemeklerinden sonra hazımsızlık sorunu yaşıyorsanız limonata veya limon suyu hazımsızlığı gidermek için önemli ölçüde yardımcı olabilir Ateşe Faydaları: Limon suyu; soğuk algınlığı, grip veya yüksek ateşten mustarip olan kişilere iyi gelir. Hastalık esnasında artan ateş ve terlemeyi engeller. Dişlere Faydaları: Limon suyu diş bakımında kullanılır. Taze limon suyu diş ağrısına iyi gelir ve ağrıyı geçirir. Bunun yanında limon suyu diş eti hastalıklarına ve kanamalarına, ağız kokusuna iyi gelir. Bunların yanında destekleyici element olarak limon suyu normal diş temizliğinde de kullanılabilir. 2-600.jpg

Bunun için diş fırçanıza koyduğunuz diş macununun üzerine birkaç damla limon suyu sıkarak dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Ayrıca, limonun kabuğuyla dişlerinizi ve diş etlerinizi ovabilirsiniz. Limon yüksek derecede asit içerdiği için yanma hissi verebilir, bu durumda hemen ağzınızı çalkalarsanız yanma geçer. Saça Faydaları: Özellikle limon suyu, genel olarak saç bakımı için kullanılmıştır. Limon suyu kellik, saç ve kafa derisi bakımı için kullanılmaktadır. Bununla birlikte saç derisi ile ilgili sorunlara iyi gelir. Eğer limon suyunu direkt olarak saçınıza uygularsanız, saçınıza doğal bir parlaklık verir. Cilde Faydaları: Limon doğal bir antiseptik ilaç olduğundan dolayı deri ile ilgili sorunları tedavi etme özelliği vardır. Limon suyu aşırı güneşlenmeden dolayı meydana gelen yanıkları ve arı sokmasından dolayı oluşan ağrıları azaltıcı özelliği vardır. Limon suyu akne ve egzama hastalıkları için cilt üzerinde hasta olan bölgelere uygulanabilir. Bir anti aging kremi görevi görür. Kırışıklıkları ya da ciltte meydana gelen siyahlıkları giderir. Su ve bal ile karıştırılıp cilde uygulandığında, doğal bir parlaklık verir. Çok iyi araştırma yaptığınızda kozmetiklerde kullanılan limon ürünlerini bulabilirsiniz fakat bu tür ürünleri bulmak oldukça zordur. Ayrıca limon suyu ayak ve ellerde meydana gelen sertleşmiş tabakalara uygulandığında o bölgeyi iyileştirir, sertleşmiş tabakalardaki ölü hücrelerden deriyi temizler. Yanıklara Faydaları:

2-600.jpg

Deride meydana gelen yanıkları tedavi etme özelliği vardır, bunun yanında yanıklardan dolayı meydana gelen izlerin ortadan kaldırılması için limon suyu kullanılır, yanık ağrılarını hafifletir. İç Kanamaya Faydaları: Limonun antiseptik ve pıhtılaşmaya karşı özelliği vardır ve iç kanamaları durdurmaya yarar. Küçük bir pamuk ile buruna uygulandığında, burunda meydana gelen kanamaları durdurur. Kilo Vermek İçin: Ilık su veya bala karıştırılarak içilen limon suyu kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur. Solunum Bozukluklarına Faydaları: Astım krizlerinde solunum problemlerini geçiştirecek ve rahatlama sağlayacak özelliği vardır. Zengin C vitamini içeren limon suyu uzun süreli solunum problemi yaşayanlara ciddi anlamda yardımcı olur. Koleraya Faydaları: Limonun kanı temizleme özelliğinden yukarıda bahsetmiştik. Bu yüzden , kolera ve sıtma gibi hastalıklar limon suyu ile tedavi edilebilir. Ayaklara Faydaları: Limon, aromatik ve antiseptik olarak, ayaklarda rahatlamayı ve gevşemeyi sağlar. Bunun için, bir miktar suyu ısıtın ve limon suyu ekleyin, bu suya ayaklarınızı koyduğunuzda ayaklarınızda rahatlama ve kaslarda gevşeme olduğunu hemen hissedeceksiniz.

3-456.jpg

Romatizmaya Faydaları: Limonun diğer bir özelliği de idrar söktürücü olmasıdır. Bu özelliği sayesinde romatizma ve artrit tedavilerinde etkilidir.Vücutta bulunun bakteri ve toksinleri dışarı atar. Boğaz Enfeksiyonlarına Faydaları: Limon çok iyi bilinen antibakteriyel özelliğinden dolayı, boğaz enfeksiyonlarıyla savaşabilen çok iyi ve etkili bir meyvedir. Yüksek Tansiyona Faydaları: Zengin bir potasyum kaynağı olan limon, kalp hastalığı sorunları olanlar için çok faydalıdır. Zihin ve beden için sakinleştirici, baş dönmesi, mide bulanması ve tansiyonu dengeleyen özelliği vardır. Yaygın olarak stres ve depresyon şiddetini azaltmak için kullanılır. Nemlendirme ve doğal parlaklık sağlar. Birkaç damla limon suyunu Hindistan cevizi ile karıştırın. Hindistan cevizi cildinizi nemlendirirken limon doğal bir parlaklık kazandıracaktır. Dirsek ve dizlerdeki kararmalar giderir. Eğer dirsek ve dizlerinizde kararma oluşmuş ise, limonu ikiye bölerek kararan kısımlara uygulayın. Zamanla kararmanın gittiğini göreceksiniz. Siyah Noktaların Tedavisi için kullanılır. Tam anlamıyla tedavi edemeyebilir ama limonun akneyi tedavi etme özelliği de vardır. Uzun süreli kullanımlarda siyah noktaları ortadan kaldırdığını söyleyen uzmanlar var. Dişleri beyazlatır.

4-256.jpg

Kabartma tozu ve limon suyunu karıştırın ve dişlerinize uygulayın. Daha sonra dişlerinizi fırçalayın ve durulayın. Dişlerinizin parlaklığına sizde şaşıracaksınız. Kilo vermenizi sağlar. Limon fazla yağlarınızı eritmede en büyük yardımcınız olacaktır. Dudaklardaki çatlakları tedavi eder. Yatmadan önce dudaklarınıza birkaç damla limon suyu uygularsanız çatlakları giderir ve ölü hücreleri canlandırır. Uyarı: Çok ciddi çatlaklar var ise bunu yapmayın. Tırnakları güçlendirir. Tırnaklarınız kuru ve kırılgan ise limon suyunu uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz, bununla birlikte özellikle sigara kullanan kişilerde çok görülen sararmaları giderir. Limon saç ve kafa derisi sağlığına ciddi katkı sağlar. Saçlara doğal bir parlaklık kazandırırken, saç derisini kuvvetlendirir, kepeğe karşı etkilidir. Limon Suyunun Faydaları: Bir bardak limon suyu 25 kalori içerir. Kalsiyum, potasyum, C vitamini ve pektin lifi gibi zengin bir besin kaynağıdır. Bununla birlikte tıbbi öneme ve antibakteriyal özelliklere sahiptir.

1-714.jpg

Ayrıca Demir ve A vitaminini önemli derecede içerir. Limon suyu, tedavi edici özelliklerinden dolayı, limon popüler bir meyvedir ve bağışıklık sistemini korumaya yardımcı olduğundan dolayı, enfeksiyon türlerinin çoğunun pençesinden sizi kurtarır. Ayrıca kanı temizler. Limon suyunun muhteşem antiseptik özelliği ve içerdiği potasyum sayesinde kalp sorunu olan insanlar için harikalar yaratabilir.Her sabah düzenli bir şekilde bir bardak ılık su ile karıştırılmış limon suyu sağlığınıza inanılmaz katkılarda bulunabilir. Limon suyunun diğer faydalarını şöyle sıralamak mümkün: Limon suyu vücudun C vitamini ihtiyacını karşılar. Limon suyu kolon sağlığı için çok faydalıdır. Pektin lifi ve güçlü antibakteriyel özelliği sayesinde kolon sağlığına ciddi katkı sağlar. Vücuttaki pH düzeyini dengeler. Sabah ılık su ile içilen limon suyu vücuttan toksinleri atar. Sindirimi sağlar ve safrayı kuvvetlendirir. Enfeksiyon hastalıklarına neden olan patojen bakterilerin büyümesini ve çoğalmasını önlemeye yardımcı olur.

2-600.jpg

Ürik asit üreterek eklem, diz ağrısı ve enflamasyonu azaltmaya yardımcı olur. Soğuk algınlığı tedavisine yardımcı olur. Limon suyu potasyum içerdiği için beyin ve sinir hücrelerine yardımcı olur. Karaciğeri kuvvetlendirir. Bir bardak konsantre limon suyu karaciğerde kalsiyum ve oksijeni dengeler. Cilde çok faydalıdır, kırışıklık ve akne oluşumuna engel olur. Limon suyu bünyeden eksilen tuz oranını dengeler. Limon Yağının Faydaları: Limon yağı bakteri ve virüsleri def etmemiz için kullanabileceğiniz en önemli ürünlerden bir tanesidir, bu yüzden ecza dolabınızın bir köşesinde mutlaka bulunmalıdır. Öksürüğe, soğuk algınlığına ve burun tıkanıklığına iyi gelir. Boğazınızda veya göğsünüzde sıkışma hissediyorsanız boğaz üzerinden göğüs kısmına birkaç damla limon yağı sürün. Bunu günde birkaç defa tekrar edin. Solunum yolları sorunu olanlar havaya limon yağı yayabilirler. Sıcak çaya 1-2 damla limon yağı katmanız boğazlarımızda meydana gelen hastalıklara iyi gelir.

3-456.jpg

Tırnaklarınızda mantar mı var? Kimyon yağı eklediğiniz limon yağını günde iki defa ve iki damla olarak tırnaklarınıza uygulayın. Endişe hissediyor ve ağır stres altında mısınız? Önce doktorunuza danışmalısınız, sonra düzenli olarak limon yağını teneffüs edin. Kulaklarınızın arkasına ve bileklerinize bir damla limon yağı sürün. Kokusunu derinden içinize çekin. Ruh sağlığınızı korumak için bu harika bir yoldur, tedirginliğinizi giderir. Hatta sakinleştirici etkisinden maksimum derecede faydalanmak için limon yağı karıştırılmış su ile duş alın. Derinizde kabarcıklar, nasır veya diğer egzama türü hastalıklar mı var? Bu bölgelere günde 2-3 kere limon yağı damlatın, birkaç güne kalmaz iyileştiğini göreceksiniz. Her gün bu işlemi yaptıktan sonra elinizi çok iyi bir şekilde Yıkadığınıza emin olun. Kilo vermeye mi çalışıyorsunuz? Kilo vermenize ve ruh halinizi düzenli bir şekilde korumanıza yardımcı olacak şey bir bardak suya 2-3 damla limon yağı katarak içmektir. Bu sindirim sisteminizin daha etkili çalışmasına yardımcı olur. Limon yağının tatlandırıcı hoş tadının, serinletici bir etkisi vardır. Ağzınızda veya damağınızda kaşıntı mı hissediyorsunuz? Doğrudan dilinizin üzerine 1-2 damla limon yağı koyun ve damağınıza dilinizle uygulayın. Antiviral ve antibakteriyel özelliği buralardaki mikropları ve virüsleri kıracaktır.

4-256.jpg

Haftada bir kere diş macunununa limon yağı koyun. Ağzınızı ferahlatacak ve diş fırçanızı mikroplardan arındıracaktır. Alerjik nezleden mi muzdaribsiniz? Mevsimsel alerjilerle mücadele etmek için günde 2-3 kere kulak arkalarına burun altına limon yağı sürün, eğer kokusu sizi rahatsız ediyor ise limon yağını ayak altına sürün. Dikkat:Limon yağı cildinizi güneş ışınlarına karşı daha hassas hale getirebilir. Bu yüzden limon yağını direkt cildinize uyguladıysanız 72 saat boyunca kendinizi güneş ışınlarından saklayın. Limon Kabuğunun Faydaları: Eğer limon suyunu ve içini tükettikten sonra limon kabuğunu atanlardansanız bu kısmı dikkatlice okuyun. Çünkü bu kısmı okuduktan sonra limon kabuğunun faydalarını görmüş olacaksınız. Limon kabuğu kemik sağlığı için çok faydalıdır. Limon kabuğu yüksek derecede kalsiyum ve C vitamini içerir, bu yüzden ayrıca romatizma hastalıklarına iyi gelir. Strese iyi gelir. Limondaki oksidatif stresi azaltmaya yardımcı olur. Limon yüksek derecede bioflavonoidler içerdiğinden dolayı stresle mücadelede etkilidir. Toksinleri ortadan kaldırır. Limonun kabuğunda bulunan bioflavonoidler vücudumuzda bulunan toksinlerden kurtulmamıza yardımcı olur. Kanserle mücadele eder.

1-714.jpg

Limon suyu kanserin önlenmesinde ve kanser hücrelerinin öldürülmesinde tedavi amaçlı olarak kullanılır. Kolesterolü azaltır. Limon kabuğunun içerisinde bulunan polifenol flavonoidlerin sayesinde kolesterolün dengelenmesini sağlar. Kalp sağlığını korur. Limon kabuğunda yüksek derecede bulunan potasyum, kan basıncını dengeler . Buna ek olarak, limon kabuğu kalp krizi, diyabet ve kalp hastalıklarının önlenmesine ciddi anlamda katkı sağlar. Ağız sağlığını korur. Limon kabuğu ağız sağlığı ve hijyeni için mükemmel bir meyvedir. Dişlerde C vitamini eksikliğinden dolayı meydana gelen kanamaları durdurur ve diş etlerini güçlendirir. C vitamini eksikliğini gideren limon kabuğu, diş etlerinde meydana gelebilecek hastalıkların önüne geçer. Kilo vermeye yardımcı olur. Pektin olarak bilinen bir bileşeni içeren limon kabuğu, bu bileşen yardımıyla kilo vermeye yardımcı olur. Cilt sağlığını korumaya büyük ölçüde yardımcı olur. Limon kabukları cilt üzerinde bulunan siyah lekelerin ve akne gibi cilt hastalıkların önlenmesinde etkilidir. Bu tür hastalıkları tedavi etme sürecinde serbest radikaller önemli rol oynarlar, antioksidan açısından çok zengin olan limon kabukları cildi virüs ve mikroplardan koruduğu gibi var olanları yok eder. Kas kasılmalarına karşı yardımcı olur. İnmeler ve yüz felci gibi hafif sorunların tedavisinde kullanılır.

2-600.jpg

Kan dolaşımını arttırır. Kulak enfeksiyonlarına iyi gelir. Kılcal damarları güçlendiren nadir besin kaynaklarından bir tanesidir.. Karaciğeri temizleme özelliği vardır. Bütün bunların dışında limon kabuğunun içerdiği vitamin ve elementlerin genel anlamda vücudumuza birçok faydası vardır. Limon Çayının Faydaları: Çay belkide günlük hayatımızda en fazla tükettiğimiz içecekler arasındadır. Çok farklı çeşitleri vardır ama muhtemelen en çok tüketilen limon çayıdır. Özellikle kış aylarında soğuk algınlığı ve bulaşıcı hastalıklara yakalandığımızda veya yakalanmamak için bol bol tüketiriz. Limon çayının özel bir hazırlanma şekli yoktur ve herhangi bir zararı da yoktur. Limon çayı, doğal antiseptik özelliği ile bilinir. Limon çayı zencefil ile içildiğinde soğuk algınlığına ve gribe karşı iyi gelir. Özellikle kış aylarında günde 3-4 bardak içilen limon çayı genelde kış aylarında görülen salgın hastalıklara karşı sizi korur ve bağışıklık sistemini bu hastalıklara karşı güçlendirir. Limon çayı, vücudun birçok bölümüne faydalıdır ve genelde temizlik rolü üstlenir. Kanı toksinlerden arındırırken ruh sağlığının korunmasına önemli ölçüde yardımcı olur. Mikropları, toksinleri temizlediği için genç kalmayı da sağlar. Antiviral ve antibakteriyel özelliğinden dolayı, enfeksiyonlardan kaynaklanan hastalıklara karşı çok etkilidir.

3-456.jpg

Ameliyat sonrası süreçte tedavi amaçlı olarak kullanılır. Ameliyatlardan sonra ödem oluşması, kanın pıhtılaşması gibi durumları engeller. Birçok doktor ödem riskini azaltmak için limon çayını önerir. Bunun yanında anesteziden kaynaklanan toksin etkilerini giderir. Kadınların adet dönemindeki huzursuzluklarını giderir.. Kanseri önleyici özelliği vardır. Limon çayı bileşenleri, serbest radikaller üzerinde çok etkilidir. Düzenli olarak limon çayı tüketen kişilerin kansere yakalanma riski, tüketmeyenlere göre daha azdır. Sabahları içilen bir fincan limon çayı, gün boyu zinde kalmanızı sağlar, ayrıca metabolizmayı güçlendirir ve ruh halinizin iyi olmasına etki eder. Limon çayı kan akışını hızlandırdığı için soğuk havalarda içildiğinde ısınmanızı sağlar. Özellikle üşüme problemi olanlara önemli derecede katkı sağlar. Limonun Sağlığa Zararları: Limonun sağlığa zararı olduğuna dair bir veri yok fakat bazı özel durumlarda limon tüketiminin kısıtlanması gerekiyor.. Genelde çocuklar için tavsiye edilmez.

4-256.jpg

Hamilelik ve emzirme sürecinde tavsiye edilmez. Yüksek kan basıncı sorunu olan kişiler tüketimi çok dikkatli yapmalıdırlar. Bağırsak sendromu ve ishali olan kişiler limon tüketiminden kaçınmalıdırlar. Eğer herhangi bir hastalıktan dolayı ayurveda ya da homeopatik preparat gibi ilaçlar kullanılırsanız, mutlaka doktorunuza danışarak limon tüketimi yapmalısınız. Özellikle açık tenli kişilerde cilt sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden açık tenli kişiler limon veya yan ürünlerini ciltlerine uygulama noktasında çok dikkat etmelidirler..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI HAREKET09 Aralık 2023 Cumartesi 11:04
  • ÇOCUK KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:38
  • DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:02
  • KIŞ AYLARININ SESSİZ KATİLİ16 Kasım 2023 Perşembe 11:32
  • ÇOCUKLAR VE BÜYÜKLER RİSK ALTINDA13 Kasım 2023 Pazartesi 15:03
  • SAĞLIK HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GİDİYOR02 Kasım 2023 Perşembe 14:49
  • ANNE SÜTÜ İLK AŞIDIR04 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
  • Anne sütünün önemi dikkat çekildi02 Ağustos 2023 Çarşamba 17:04
  • Dünyada 354 milyondan fazla insan bu virüsle yaşamakta01 Ağustos 2023 Salı 12:25
  • BU HASTALIK EVRENSEL BİR SORUN31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:45
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim