• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Vücudunuzda parazit olduğunu gösteren 10 belirti ve onları yok edecek 7 gıda

Vücudunuzda parazit olduğunu gösteren 10 belirti ve onları yok edecek 7 gıda
yok edecek 7 gıda

Çok sayıda parazit türü vardır ve bunların çoğu oldukça yaygındır, bu nedenle, uğraştığınız bazı sorunların parazitlerden kaynaklanabileceğinin farkında bile olmayabilirsiniz. Bağırsaklarınızda parazit olduğunu gösteren 10 işaret Uyurken dişleri gıcırdatmak Açıklanamayan nedenlerle cilt tahrişleri, kızarıklık, kurdeşen, egzama veya rosacea sorunu yaşamak.

Açıklanamayan kabızlık, ishal, gaz veya IBS semptomları Uluslararası seyahat ederken gezgin ishaliniz olması. Gıda zehirlenmesi geçmişiniz var ve hala sindirim sorunları ile uğraşıyorsunuz Uykuya dalmakta zorluk çekiyorsunuz ve gece boyunca sık sık uyanıyorsunuz Kaslarda ve eklemlerde ağrı Yorgunluk, depresyon, bitkinlik ya da apati ile uğraşıyorsunuz Yemeklerden sonra asla kendinizi tok hissetmiyorsunuz.mDemir eksikliği anemisi Parazitleri doğal olarak öldürebilen 7 bitki ve gıda Parazitleri önlemek için doğal bir yol arıyorsanız, aşağıdaki şifalı bitkileri tüketmek çok faydalı olacaktır. Bunları günlük diyetinize ekleyebilir veya yılda iki ila üç kez eksiksiz bir parazit temizliği yapabilirsiniz.

1-399.jpg

Sarımsak Sarımsağın, virüsler, bakteriler, parazitler, mantarlar ve kanserler ile savaşmada son derece etkili olduğu gösterilmiştir. Ayrıca pire, keneler ve sivrisinekler gibi kan emen parazitlere karşı da çalışır. Onu hemen hemen her yemeğe ekleyerek yeşil meyve suyunuza / smoothie’ye koymak için birçok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Siyah ceviz içi ve kabuğu Siyah cevizlerin kuruyemişleri ve yeşil kabukları, kan ve bağırsakları temizlemenin yanı sıra mantar enfeksiyonlarına yardımcı olabilir. Gövdedeki meyve suyu parazitleri öldürmek için kullanılır. Pelin Pelinlerin yaprakları ve çiçekleri mide problemleri ve bağırsak kurtları için güçlüdür. Ayrıca, parazit olanlardan başka diğer enfeksiyonları tedavi etmede etkili olan güçlü antimikrobiyal özellikler içerirler. İster pelin içeren iç temizlik ürünleri satın alabilir, isterse pelin otu çayı yapabilirsiniz. Karanfil Karanfil, parazitleri tamamen yok eden tek bitkidir, yani solucanların geride bıraktığı yumurtaları bile çözer. Bu üçlü parazitin yaşam döngüsünü kırdığı için siyah ceviz ve pelin ile birleştiğinde son derece etkilidir. Karanfil antifungal, antimikrobiyal, antiviral ve antibakteriyel bir maddedir! Yemeklerinizden unlu mamüllere, tatlılardan turşuya kadar karanfili lezzetlendirici olarak kullanabilirsiniz.

2-303.jpg

Çin Goldthread Goldthread, maya, parazitik, bakteriyel ve protozoan dahil olmak üzere çeşitli enfeksiyon türlerini tedavi etmek için uzun süredir kullanılmaktadır. Berberin içeriği, antimikrobiyal özelliklerinin çoğundan sorumludur. Oregano yağı Oregano yağı son derece güçlüdür ve parazitler dâhil olmak üzere enfeksiyonlara karşı en etkili bitki olarak kullanıldığı bilinmektedir. Antiviral, antifungal, antibakteriyel ve antiparaziter özelliklerinin yanı sıra çok miktarda antioksidan ile doludur. Oregano yağını esansiyel bir yağ, çay veya tentür olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca çeşitli temizlik ürünlerinde bir malzemedir. Kekik Kekik, bağışıklık sisteminin ana bezi olan timüsün uyarılması için mükemmeldir. Kekik yağı, çeşitli parazitlerin büyümesini inhibe etmede ve bağırsak sisteminde onları öldürmede etkilidir. Kekik, oregano, biberiye ve mercanköşk gibi baharatlarla birlikte herhangi bir yemeğe eklenebilir.

1-399.jpg

Taze veya kuru kullanabilirsiniz. Dipnotlar: Rosacea: Yüzde kızarıklık ve şişme şikâyetleri ile seyreden yaygın rastlanan bir deri hastalığıdır. Sıklıkla erişkin aknesi olarak bilinir.Bill Clinton ve Prenses Diana rosaceası olan ünlülerdendir. Hastalarda yanak, alın, çene ve burunda kızarıklıklar görülür IBS: Hassas bağırsak sendromu. Apati: İlgisizlik, uyuşukluk, cansızlık. Goldthread: Sırmakök (Captistrifolia): Düğünçiçeğigillerden K. Amerikaya mahsus ince, uzun, sarı köklü ve beyaz çiçekli bir ot. Oragano: Yabani mercankök, farekulağı (Origanumvulgare): yaprakları kurutularak yemeklere rayiha ve lezzet vermek için kullanılan nanegillerden bir bitki

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SAĞLIKLI YAŞAMIN ANAHTARI HAREKET09 Aralık 2023 Cumartesi 11:04
  • ÇOCUK KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:38
  • DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI27 Kasım 2023 Pazartesi 14:02
  • KIŞ AYLARININ SESSİZ KATİLİ16 Kasım 2023 Perşembe 11:32
  • ÇOCUKLAR VE BÜYÜKLER RİSK ALTINDA13 Kasım 2023 Pazartesi 15:03
  • SAĞLIK HİZMETİ HALKIN AYAĞINA GİDİYOR02 Kasım 2023 Perşembe 14:49
  • ANNE SÜTÜ İLK AŞIDIR04 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
  • Anne sütünün önemi dikkat çekildi02 Ağustos 2023 Çarşamba 17:04
  • Dünyada 354 milyondan fazla insan bu virüsle yaşamakta01 Ağustos 2023 Salı 12:25
  • BU HASTALIK EVRENSEL BİR SORUN31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:45
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

    Haber Yazılımı: So Bilişim