• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Bu illerde yaşayanlar dikkat!
...

Bugün hava iyi mi olacak’ diye merak edenler için Meteoroloji’den uyarı geldi. Meydana getirilen son değerlendirmelere bakılırsa yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış umut ediliyor. İşte 22 Temmuz hava durumu.

1-238.jpg

Meteoroloji’den meydana getirilen son açıklamaya gore 22 Temmuz’da hava durumu nasıl olacak? Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Kocaeli, Sakarya, Amasya, Tokat ve Artvin çevreleri ile Hatay’ın kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 22 TEMMUZ HAVA DURUMU (BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?) Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere bakılırsa, Marmara ve Akdeniz’de 2 ila 4 derece artacağı, öteki yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Rüzgarın ise çoğu zaman şimal ve kuzeybatı yönlerden hafifçe, bazen orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

2-198.jpg

Ankara: az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde şimal kesimleri parçalı bulutlu 30 İstanbul: azca bulutlu, öğle saatlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu 32 İzmir: az bulutlu ve açık 35 Adana: Parçalı bulutlu 35 Bursa: Parçalı bulutlu 33 Antalya: az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu 40 Samsun: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonrasında mahalli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 Trabzon: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra mahalli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonrasında yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26 Diyarbakır: Parçalı ve azca bulutlu 38

3-145.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim