• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

METEOROLOJİ'DEN O İLLERİMİZ İÇİN SON DAKİKA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!

METEOROLOJİ'DEN O İLLERİMİZ İÇİN SON DAKİKA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!
ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'nın özellikle güney ve batı ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtilerek, su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji'den Ankara için son dakika şiddetli yağış uyarısı! 

Meteoroloji'den Ankara için son dakika şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nde yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerine kadar Ankara'nın güney ve batı ilçelerinde (Gölbaşı, Yenimahalle, Etimesgut veSincan yerel kuvvetli yağışlar beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. RADARA DA YANSIDI Ankara'ya doğru ilerlemekte olan yağış yüklü hava kütlesi meteoroloji radarına da yansıdı. 1 2 İŞTE İSTANBUL'UN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahmini raporuna göre, İstanbul'da cumartesi, pazar ve salı günleri yağışlı geçecek. İstanbul'da en düşük sıcaklık ise 28 derece olacak. istanbul YURTTA HAVA DURUMU Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde batı kesimleri olmak üzere akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu 31 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor) 

istanbul

28 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 28 Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı, çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Parçalı bulutlu 35

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim