• BIST 9834.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
» »

Mucize Anların İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı! 296 Saat Sonra Enkazda Böyle Temas Kuruldu!

Mucize Anların İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı! 296 Saat Sonra Enkazda Böyle Temas Kuruldu!

Mucize Anların İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı! 296 Saat Sonra Enkazda Böyle Temas Kuruldu!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Peş peşe gelen mucize haberleri bölgedeki gelişmelere odaklanmış herkesin umutlarının tazelenmesini sağlıyor. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Peş peşe gelen mucize haberleri bölgedeki gelişmelere odaklanmış herkesin umutlarının tazelenmesini sağlıyor. Son olarak depremden en çok etkilenen yerlerden olan Hatay'da yeniden mucize daha yaşandı. Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay olmuştu. 6 Şubat'ta meydana gelen depremde günlerdir arama kurtarma çalışmaları sürerken 12. güne kadar peş peşe umutları tazeleyen mucize haberleri gelmişti. 13. günde, deprem felaketinde büyük yıkımın meydana geldiği Hatay'da üç yeni mucize daha yaşandı. Yaşanan felaketten sonra devam eden arama kurtarma çalışmalarının 296. saatinde gelen mucize haberleri tüm Türkiye'yi sevindirdi.

1'İ ÇOCUK 3 KİŞİ SAĞ ÇIKARILDI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı.

Hatay'da Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi Kanatlı apartmanında arama kurtarma çalışmaları yapan ekipler, termal kamera ve hassas dinleme cihazlarıyla yaptıkları incelemede ses tespit etti. Aralarında Kırgız arama kurtarma ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda ekip, enkazda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

296. SAATTE SAĞ ÇIKARILDILAR

Ekipler depremin 296. saatinde Suriye uyruklu Semir Muhammed Accar ile birlikte 1 kadın ve 1 çocuğu enkazdan canlı olarak çıkarttı. Kurtarılanlar, ilk müdahalelerin ardından hastaneye sevk edildi.

İLK TEMAS KAMERALARA YANSIDI 

İzlenme: 1754
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim