• BIST 9758.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
» »

Göbek Yağlarından Kurtulmanın Beş Yolu

Göbek Yağlarından Kurtulmanın Beş Yolu

Göbek Yağlarından Kurtulmanın beş Yolu

Göbek Yağlarından Kurtulmanın beş Yolu:

Kısa sürede göbek yağlarından kurtulmak gerçekten mümkün mü? Beslenme uzmanları ve spor eğitmenlerinin tavsiye ettiği en etkili yöntemleri sizin için bir araya getirdik. Ayrıca yağlardan kurtulmamızı sağlayan çok etkili karışımları da burada bulabilirsiniz. Bu formüller en kısa zamanda bedeninizin şekle girmesini sağlayacaktır. Bunları uygulayarak daha düz bir karına ve sağlıklı bir bedene ulaşabilirsiniz. 

1. Limonlu Maydanozlu Su: Bedeninizi toksinlerden arındırmada en çok işe yarayan bitkilerden biri limondur. Maydanoz ise böbrek, karaciğer ve idrar yolları üzerinde temizleyici bir etkiye sahiptir. Limon ve maydanozla yapacağınız bu içeceği sabah aç karnına içerek karın yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. 

Tarif: Bir bardak ılık suyun içine bir tam limon suyu ve 10 sap maydanozu ekleyerek mikserde karıştırın. 
Kahvaltıdan 15 dakika önce aç karnına bu suyu için. Bu kürü 15 gün boyunca uygulayıp, ardından 5 gün kadar ara verdikten sonra yeniden başlayabilirsiniz.

2. Susuz Kalmayın: Bedeninizin yağ yakmasını kolaylaştırmak için günde en az 8 bardak su için. Eğer su içmekten keyif almıyorsanız suyunuzu limon, salatalık ve naneyle tatlandırabilirsiniz. Sudaki limon, salatalık ve nane aroması son derece canlandırıcı ve kilo vermede faydalıdır. 

Tarif: 3 limon ve bir orta boy salatalığı dilimleyin. 10 adet nane yaprağı ekleyin ve 12 bardak suyla iyice karıştırın. 4 saat buzdolabında beklettikten sonra içebilirsiniz.

3. Hareketli Olun ve Temiz Hava Alın: Sabah ilk iş olarak yapacağınız yürüyüş ve hafif spor duyularınızı canlandıracaktır. Bu sayede beyninize ve bütün gece hareketsiz kalmış kaslarınıza oksijen gidecek ve metabolizmanız harekete geçecektir. Böylece kahvaltınızı edene kadar geçen sürede daha hızlı kalori yakmış olacaksınız. Her gün sabahları düzenli olarak yapacağınız en az yarım saatlik bir yürüyüş yağ yakmanızı hızlandıracaktır. En etkili şekilde yağ yakabilmeniz için günlük 10.000 adım atmanız önerilir. İlerlemenizi görmek için bir adım sayar edinebilirsiniz. Günde ne kadar yürüdüğünüzü görmek sizi yeterince motive etmediyse daha eğlenceli bir yönteme ne dersiniz? Piyasaya çıktığından bu yana özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği Pokemon Go adlı oyun sağlık uzmanlarının senelerdir yapamadığı bir şeyi başardı. Daha aktif bir hayat için yürüyerek oynanan bu oyunu spor amaçlı kullanabilirsiniz. Pokemon Go'nun ardındaki teknolojiyi geliştiren firmanın CEO'suna göre oyunu oynayanlar şu ana kadar 4,6 milyar kilometre yürümüş. İsterseniz Pokemonlar için, ister başka bir niyetle yürüyün adım attığınız müddetçe can sıkıcı yağlardan uzaklaşacağınız kesin. 

İzlediğiniz için teşekkürler! Bir başka Şifa Bul videosunda görüşmek üzere, sağlıkla kalın... 

UYARI: Bu bilgiler İnternetteki sağlık siteleri ve sağlık kitaplarından derlenmiştir. Hiçbir şekilde doktor tavsiyesinin yerine geçmez. 

İzlenme: 7421
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim