• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Bilmeniz Gereken Cildinizden Gelen Sinyaller var …

Bilmeniz Gereken Cildinizden Gelen Sinyaller var …
Bilmeniz Gereken Cildinizden Gelen Sinyaller var …

Cildinizden Gelen Sinyaller İle İlgili Açıklamalar Cildimiz vücudumuzda bir problem olduğu zaman bazı belirtiler ile bu sorunu bize anlatır. Bu nedenle cildinizden gelen belirtileri d-ikkate almak gerekir. 1. Dudaklarda devamlı uçuk ve yaralar görüyorsanız Dudağınızda devamlı uçuk ve yaralar görüyorsanız 

cildinize gelen sinyaller ile ilgili görsel sonucu

Bu nedenle cildinizden gelen belirtileri d-ikkate almak gerekir. 1. Dudaklarda devamlı uçuk ve yaralar görüyorsanız Dudağınızda devamlı uçuk ve yaralar görüyorsanız bağışıklık sisteminiz çok zayıf veya B vitamini eksikliğiniz var demektir. Demir eksikliği, D vitamini eksikliği ve kötü beslenmenin yanı sıra stres nedeniyle de dudaklarda uçuk ve yaralar çıkması muhtemeldir. 2. Tırnaklarınız sürekli kırılıyorsa Tırnaklarınız sürekli kırılıyorsa vücudunuzdaki vitamin ve mineraller eksik demektir.

cildinize gelen sinyaller ile ilgili görsel sonucu

Tırnakların kırılması aynı zamanda değişik hastalıkların da işareti olabilir. Tırnakların sağlıklı olabilmesi için magnezyum, D vitamini, kalsiyum ve çinkoya ihtiyaç duyulur. Yeşil yapraklı sebzeler ile süt mahsüllerini tüketin. 3. Cildiniz solgunsa Cildin solgunsa bunun sebeplerinden biri de demir eksikliğine bağlı kansızlık olabilir.

İçeriğinde beta karoten yer alan karpuz, domates ve portakal gibi besinleri tüketmenizde yarar vardır. 4. Derinizde pul pul bir dökülme mevcutsa Derinizde pul pul bir dökülme mevcutsa A vitamini eksikliğiniz olabilir. A vitamini eksikliği, ciltte kuruluğa sebep olabilir. Bu nedenle günde en az 2 litre kadar su içip, Omega 3 yağ asidi, çinko, A ve E vitamini bulunan gıdaları tüketin. Cildinizin size gösterdiği belirtileri mutlaka dinleyin.

cildinize gelen sinyaller ile ilgili görsel sonucu

Sağlıkı günler…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim