• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Doğduğun aya göre nasıl bir k-a-dınsın?

Doğduğun aya göre nasıl bir k-a-dınsın?
Öyleyse, öğrenmek için bu teste bak!

Doğduğun ay seninle ilgili birçok bilgiyi içinde barındırır! Peki sen gerçekten nasıl bir kadın olduğunu biliyor musun? Öyleyse, öğrenmek için bu teste bak! 1. Aşağı in, doğduğun ayı bul ve bak bakalım doğduğun ay seninle ilgili neler diyor… 2. Ocak ayında doğduysan: Sen kendine çok güvenen bir k-adınsın!

123-006.png

Doğuştan sahip olduğun altın gibi kalbin sayesinde, yakın çevren tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir insansın. Çevrendeki insanlar, senin görüşlerine çok saygı duyuyor ve bu yüzden de önemli bir karar almadan önce sana danışıyorlar. Bugüne kadar her zaman alnının akıyla yaşadın ve dimdik durdun, bundan sonra da öyle devam edeceğinden eminiz! İyi ki varsın! 3. Şubat ayında doğduysan: Sen dünyanın en duygusal ve en iyi kalpli kadınısın! En kötü kişilerde veya en kötü olaylarda bile her zaman bir iyilik arıyorsun. Adeta baharda açan çiçekler gibi, temiz kalbin sayesinde her şeyin üstesinden geliyor; etrafına her zaman şefkat, fedakarlık, huzur ve mutluluk saçıyorsun! 4. Mart ayında doğduysan: Sen dünyanın en fedakar ve en sosyal kadını olabilirsin! Muhtemelen çevrende senin kadar sevilen biri yoktur! Bir arkadaşının ne zaman bir şeye ihtiyacı olsa, iki elin kanda da olsa yardımına koşuyorsun. Bu sebeple de telefonların hiç susmuyor. İnsanlara yardım etmeye ve iyilik yapmaya bayılıyorsun!

1234.png

5. Nisan ayında doğduysan: Bir arkadaşın hasta olduğunda yardımına koşan, çevrendeki herkesin doğum gününü hatırlayan hep sen oluyorsun. O kadar temiz bir kalbin var ki, yaptığın iyilikler Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşır. Etrafındakileri mutlu ettikçe, sen de mutlu oluyorsun. Doğuştan sahip olduğun fedakarlığın sayesinde hem çok seviliyor, hem de çok saygı duyuluyorsun. 6. Mayıs ayında doğduysan: Pozitif enerjin ve samimi tavsiyelerin sayesinde etrafındaki insanlar tarafından çok mu çok seviliyorsun ve senin yanında olmak insanlara huzur veriyor! Bulunduğun noktaya gelebilmek için döktüğün terler boşa gitmemiş yani, için rahat olsun; çünkü senin kıymetini bilen bir sürü insanla birliktesin! Çok da şanslısın! İyi ki varsın! 7. Haziran ayında doğduysan: Sen dünyanın en güçlü kadınısın! Bugüne kadar her zaman dimdik durdun, her şeyin üstesinden geldin. Çünkü sen dokunduğun her yeri güzelleştiren, yoktan var eden, çevrene huzur ve mutluluk saçan, onca işinin gücünün arasında yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen çok değerli bir kadınsın. Bu yüzden de hem çok seviliyor, hem de çok saygı duyuluyorsun. 8. Temmuz ayında doğduysan:

12345.png

Sen her zaman kalbinin sesini dinleyen bir kadınsın. İyi de yapıyorsun; çünkü kalbin bugüne kadar seni hiç şaşırtmadı! Hayatın boyunca her zaman iyiliğin ve doğruluğun peşinde koştun, başardın da! 9. Ağustos ayında doğduysan: Herkesin kendini insan sandığı bir dönemde, kadın olmanın haklı gururunu taşıyorsun. Sen somurtmak yerine, gülmeyi; erkeğin arkasından ya da önünden gitmek yerine, yanında yürümeyi tercih ediyorsun. Sahte mutluluklardansa, gerçek huzuru arayanlardansın! 10. Eylül ayında doğduysan: Çevrendeki insanları mutlu etmeye bayılıyorsun ve insanlar senin yanındayken huzur buluyorlar. Kıskanmak nedir bilmiyor, her zaman insanların iyiliğini düşünüyorsun. Ayrıca çok duygusal bir insan olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. İyi ki varsın güzel insan… 11. Ekim ayında doğduysan: Hayatın boyunca karşılaştığın zorluklar karşısında hep güçlü kalmayı başarmış, her sıkıntının sonunda mantıklı kararlar alabilmeyi başarmış, risk alman gereken zamanlarda ise büyük bir cesaret örneği göstererek tüm risklerin altına girmeyi göze almışsın!… İyi ki varsın!

123456.png

12. Kasım ayında doğduysan: Hayatın boyunca türlü sıkıntılarla karşılaşmışsın ama her sıkıntının sonunda tüm menfi hislerini bir kenara koyarak bütün fedakarlığınla sevdiklerinin yanında olmayı başarmışsın! Sen, karşısındakilerden hiçbir şey beklemeden onların yanında olabilen, sürekli başkalarının mutluluğunu düşünerek mutlu olabilen birisin ve senin neslin maalesef azalıyor!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim